Тіна Кароль першою сформувала свою команду на «Голос. Діти 3»

Дивіться, які учасники продовжать свій шлях на «Голос. Діти 3» із зірковим тренером Тіною Кароль.

Поделиться:

П'ятий день сліпих прослуховувань «Голос. Діти 3» став надзвичайно вдалим для зіркового тренера Тіни Кароль. У неділю, 30 жовтня, під час «сліпих прослуховувань» співачці вдалося першою зібрати команду. 

Дивіться, які учасники продовжать свій шлях на  «Голос. Діти 3» із зірковим тренером Тіною Кароль.

За результатами першого дня сліпих прослуховувань Тіна Кароль стала тренером трьох талановитих учасниць – Катріни-Паули Дерінги, щебетухи Ольги Гарбузюк і Анни Мкртчан, яка вийшла співати на милицях .

Маленька непосида та щебетуха Ольга Гарбузюк енергійно заспівала пісню Elvis Presley «Tutti-Frutti» і потрапила до команди Тіни Кароль. Дівчинка змусила весь зал підтанцьовувати під легендарний хіт.

Анна Мкртчан прийшла на милицях на «сліпі прослуховування», щоб на великій сцені заспівати пісню Ані Лорак «ShadyLady». Тіну Кароль так вразив голос дівчинки, що вона запросила її до своєї команди.

Латишка Катріна-Паула Дерінга емоційно виконала пісню Lara Fabian «Je t’aime» і пройшла в команду Тіни Кароль.

Як Тіна Кароль впоралася з поразкою в «Караоке на майдані»За результатами другого дня сліпих прослуховувань Тіна Кароль стала тренером надзвичайно талановитих учасників – запального дівочого тріо SMILE і маленького оперного співака Олександра Подоляна.

Вперше на сцену «Голос. Діти» вийшли зразу троє юних артистів – у виконанні дівочого тріо SMILE по-новому прозвучав хіт Rihanna «Umbrella». Дзвінкі голоси, динамічні рухи та харизма юних співачок допомогли їм вибороти місце у команді Тіни Кароль.

Переможець «Маленькі гіганти» розповів, чому його навчив Робертіно ЛоретіФіналіст дитячого проекту «Маленькі гіганти» Олександр Подолян, незважаючи на мутацію голосу, вирішив спробувати свої сили в дитячому вокальному конкурсі «Голос. Діти 3». Хлопець вразив усіх тренерів своїм професійним виконанням пісні Lucio Dalla «Caruso», яку співав Лучано Паваротті. Своїм наставником обрав Тіну Кароль.

За результатами третього дня сліпих прослуховувань Тіна стала тренером талановитих молодих співаків – тендітної Надії Довбуш, дівчинки з обмеженими можливостями та безмежним голосом Анастасії Тарнавської, Раффаелє Пападіа  і Поліни Пісарцової.

Тендітна Надія Довбуш вразила глядачів і зіркових тренерів особливим виконанням пісні Пелагеї «Рано». Тіна Кароль назвала голос дівчинки «справжнім скарбом» і запросила Надю до себе в команду.

На сцені «Голос. Діти 3» Анастасія Тарнавська потужно заспівала пісню Ілларії «Відьма» і зачарувала своїм голосом зразу двох зіркових тренерів. Своїм наставником особлива дівчинка обрала Тіну Кароль. 

Харизматичний італієць Раффаелє Пападіа чуттєва виконав пісню Toto Cutugno «L’Italiano» і підкорив серце свого нового зіркового тренера Тіни Кароль.

Талановита Поліна Пісарцова змусила Тіну Кароль танцювати на зірковому кріслі. Згодом дівчинка обрала популярну співачку своїм новим наставником.

За результатами четвертого дня сліпих прослуховувань Тіна стала тренером талановитих молодих співаків.

Михайло Кисельов виконав на сцені «Голос. Діти 3» свою версію хіта Океан Ельзи – «Без бою». За мужнього і талановитого артиста поборолися зразу три зіркові тренери. Проте своїм новим наставником Михайло обрав Тіну Кароль.

Поліна Загной заспівала для всіх переселенців, які покинули свої домівки в пошуках кращої долі. Дівчинка виконала пісню Тіни Кароль «Намалюю тобі зорі» та обрала популярну співачку своєю наставницею на шоу.

Дівчинка із неповторним голосом Еліна Іващенко емоційно заспівала пісню «За лісами горами». Виступ юної артистки зачарував зразу трьох зіркових тренерів. Еліна вирішила піти в команду Тіни Кароль.

Емілі Істрате вразила зіркових тренерів і глядачів своєю шаленою енергетикою. Виконання пісні «Hora Din Moldova» високо оцінили популярні співаки. Своєю новою наставницею Емілі обрала Тіну Кароль.

Марія Краснощок вразила зіркових тренерів особливим виконанням пісні Тіни Кароль «Україна – це ти». Після того, як її кумир – талановита співачка і зіркова тренер – запросила маленьку артистку до своєї команди, щастю Марії не було меж.

Дарія Швець прийшла на шоу «Голос. Діти 3», щоб стати популярною співачкою і отримати можливість купити літній будиночок в Іспанії. Дівчинка серйозно налаштована перемогти і поїхати з батьками святкувати на берег Середземного моря.

За результатами п'ятого дня сліпих прослуховувань Тіна Кароль стала тренером талановитих молодих співаків та повністю сформувала команду на «Голос. Діти 3». 

Ліліана Камоцька на «Голос. Діти 3» приїхала з Білорусії. Для «сліпих прослуховувань» дівчина обрала невластиву для її віку та складну для виступу пісню Алли Пугачової «Арлекино». Артистичність та дзвінкість голосу Ліліани розвернули два тренерських крісла - Потапа і Тіни Кароль. Прихильниця творчості Алли Борисівни вирішила приєднатися до команди Тіни Кароль.

На перших секундах свого виступу з піснею «Ой, люлі-люлі, налетіли гулі» Наталія Берест розвернула до себе Тіну Кароль. Дівчина так чисто інтонувала та «малювала» своїм голосом, що відразу завоювала прихильність зіркового тренера.

Чуттєве та професійне виконання оцінили всі тренери, а глядачі, мов зачаровані, слухали спів маленької україночки.

Маленький янгол Єлизавета Волощенко вразила Тіну Кароль та MONATIKа щирим виконанням пісні Whitney Houston «I have nothing». Дівчинка вирішила продовжувати свій шлях на проекті з популярною співачкою. Тіна Кароль настільки повірила в талант учасниці, що віддала їй останнє місце і стала першим тренером, хто зібрав команду на «Голос. Діти 3». Єлизавета заспівала для своєї мами, яка пішла з родини і більше не спілкується з донькою.