Тіна Кароль в образі ельфа виконала в Юрмалі український дитячий гімн (відео)

Тіна Кароль  виконала в Юрмалі український дитячий гімн в образі ельфа

Тіна Кароль прилетіла в Юрмалу, щоб взяти участь у фестивалі Made in Ukrainа.

Поделиться:

Зірковий тренер проекту Голос країни 6 та Голос. Діти Тіна Кароль завітала в Юрмалу, щоб взяти участь у фестивалі Made in Ukrainа. Зірці довірили відкривати грандіозний музичний концерт.

Співачка підготувала безліч сюрпризів для своїх прихильників. Спочатку вона вразила фанатів своїм епатажним образомТіна Кароль вразила епатажним образом в Юрмалі (фото), потім здивувала музичних гурманів виконанням світового хіта "I feel good".

На сцені фестивалю Тіна Кароль виконала український дитячий гімн в образі ельфа. Вона постала перед глядачами у чуттєвій сукні та з ніжною прикрасою для волосся.

Тіна Кароль підготувала особливий сюрприз на відкритті фестивалю в Юрмалі (відео)Тренер проекту Голос. Діти сама написала слова і музику для дитячого українського гімну. Відео на цю композицію співачка знімала разом зі своєю командою маленьких талантів. 

На сцені концертного залу Дзінтарі також виступили переможниця Євробачення 2016 і тренер проекту Голос країни 7 Джамала, співачка і тренер Ліги Сміху Оля Полякова,співачка Руслана та Потап зі своїм проектом Mozgi.

Нагадаємо, у Юрмалі пройшов фестиваль уккраїнської музики, культури та гумору Made in Ukrainа, який проводить Студія Квартал 95.