ТОП-10 відомих моделей plus size

Пишнотілі жінки доводять, що краса може бути різною

Поделиться:

Краса Перші моделі plus size: Жінки на картинках великих художників- поняття відносне та суб’єктивне. Світ моди проповідує чимало стереотипів, котрим мільйони сліпо підкоряються. Однак ці красуні пішли проти правил і змусили задуматися кожного, у чому насправді полягає краса. Ми підготували підбірку топ-10 Інстаграм-акаунтів дівчат, які своїм прикладом надихнули інших жінок залишатися собою, любити своє тіло та насолоджуватися життям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відома модель «плюс-сайз» Тетяна Мацкевич розповіла, як полюбила своє тіло

Ешлі Грем

У 12-річному віці американська модель почала співпрацювати з агенством Wilhelmina Models. Через два роки Ешлі Грем запропонувала вигідний контракт одна з найвідоміших модельних агенцій Ford Models. Відтоді популярність дівчини почала зростати.У 2009 Ешлі з'явилася на сторінках модного глянцю Glamour. Донині її зовнішність приємно вражає на обкладинках відомих видань. На своїй сторінці в Інстаграм дівчина полюбляє публікувати фото у сексуальній білизні. Модель також щаслива в особистому житті - у стосунках з відеографом Джастіном Ірвіном.

Тетяна Мацкевич

Популярна латвійська модель Тетяна Мацкевич неодноразово прикрашала обкладинки відомих журналів, крокувала подіумами світових брендів одягу. Тетяна завоювала титул «Віце-міс Латвії», а також стала музою проекту Модель ХL. Модель буде допомагати українським красуням повірити у себе та свою красу.

У кожної жінки є свої сильні та слабкі сторони, і у мене теж. Потрібно перетворити дефекти в «ефекти», недоліки - в переваги, і повірити в себе. Це працює, ось побачите!

В соціальних мережах Тетяна часто ділиться із шанувальниками красивими модельними фото та жартівливими відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суддя проекту Модель XL Тетяна Мацкевич: Потрібно перетворювати дефекти в «ефекти»

Іскра Лоуренс

Англійська манекенниця та фотомодель Іскра Лоуренс являється обличчям багатьох відомих брендів. Дівчина також створила особистий сайт, де ділиться гламурними новинами із жінками будь-яких розмірів. Іскра принципово не використовує фільтри, публікуючи фото в Інстаграм, і не дозволяє іншим ретушувати її знімки після фотосесій.

Анастасія Коптєва

Всесвітньо відома модель plus size з Нідерландів Анастасія Коптєва живе та працює за кордоном вже багато років. У дівчини є українське коріння, і вона обожнює Київ. Зараз Настю активно запрошують на модні покази і рекламні зйомки.

Я б порадила не зважати на те, що про вас говорять інші. Головне - як ви себе почуваєте. Важливо, щоб ви були впевненими в собі.

Анастасія є прихильницею «бодіпозітиву» і закликає користувачів соціальних мереж приймати своє тіло таким, яким воно є. При цьому відома модель дотримується принципів здорового харчування і займається спортом.

Тара Лінн

29-річна американська модель Тара Лінн довела усім, що жінка із пишними формами може похизуватися своєю красою на обкладинках найвідоміших світових глянців. Дівчина обожнює показувати свої пишні форми на фото в Інстаграм.

Еріка Лоурен

Еріка Лоурен є власницею пишних форм і працює моделлю plus size. До речі, нещодавно прихильники герцогині Сассекської помітили спільні риси обличчя Еріки з Меган Маркл. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Меган Маркл з'явився plus size двійник (фото)

Хлоя Маршалл

Англійська фотомодель Хлоя Маршал брала участь у конкурсі «Міс Англія» і зайняла 2 місце. Після цього модель підписала контракти із відомими агенствами і зараз отримує багато пропозицій від дизайнерів. Дівчина прагне зламати стереотип про те, що красива жінка повинна бути високою та худою.

Уітні Томсон

В її Інстаграмі надзвичайно багато смачної їжі - Уітні Томсон не боїться демонструвати свої красиві пишні форми та любов до смаколиків. Уітні не пропускає тренувань у спортзалі, однак відмовляється обмежувати себе у тому, чого хочеться. Свого часу дівчина стала першою моделлю plus size, яка перемогла у шоу «Топ-модель по-американськи», однак запевняє, що робота у галузі моди її не приваблює.

У модельному бізнесі немає душі. Бути моделлю не так просто, як про це говорять, - запевняє Уітні.

Дженні Ранк

Американська модель Дженні Ранк щиро зізнається, що в дитинстві страждала від надмірної ваги, але після того, як навчилася любити своє тіло, відчула себе щасливою.

Кендіс Хаффін

Популярна модель plus size Кендіс Хаффін обожнює своє тіло і яскраво демонтрує це на своїх фото. Дівчина обожнює бігові тренування, однак запевняє, що не прагне схуднути, це проста любов до спорту. Чоловік Кендіс підтримує хобі дружини. Спершу модель боялася, що її тіло не витримає важких фізичних навантажень. Всі страхи розвіялися, коли Кендіс почала бігти до своєї цілі. 

Я зрозуміла, що немає «правильного» тіла, «правильного» темпу, «правильної» екіпіровки і «правильної» дистанції. Біг - це твій унікальний досвід. Це твоя історія. Її не можна скопіювати, її можна тільки написати самому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 модних трендів осені, які варто спробувати: Поради Андре Тана