Тренери Голосу країни-9 вперше розповіли про свої команди

Голос країни
Тренери Голосу країни-9 вперше розповіли про свої команди
1plus1.ua

Не пропустіть старт нового сезону вокального шоу.

Поделиться:

20 січня о 21:00 телеглядачі каналу 1+1 зможуть побачити грандіозний старт нового дев’ятого сезону найвокальнішого проекту Голос країни, тренерами якого стали шоумен Потап, співачка Тіна Кароль, мультиартист MONATIK та співак міжнародного рівня, номінант Grammy, Dan Balan. Артисти вже встигли побачити учасників та зібрати свої команди на зйомках сліпих прослуховувань, які завершились у грудні.

Так, співак Dan Balan розповів, що йому вдалося зібрати дійсно міжнародну команду.

«У мене і монголи, і араби, і грузини, й італійці. Я дуже цьому радий. Вони десь схожі на мене, тому що я себе вважаю людиною світу, оскільки жив в різних країнах і містах протягом свого життя. Мені подобалося вивчати інші культури. І зараз виходить так, що я інтуїтивно повернувся до людей різних національностей. Це буде дуже цікаво, адже кожен мій учасник вже має потенціал на 100%.

Я хочу зміцнити їхні сильні сторони, аби всі голоси виблискували яскравіше.

Артистка Тіна Кароль розповіла, що з її командою не страшно буде йти навіть у бій, адже вона стала наставником особистостей з великої літери.

«Це голоси, які налаштовують душевні струни на натхнення.

Для мене важливо, аби кожний учасник зміг викликати в глядача емоції: залишити слід, залишити музику, залишити добро. Я на світлій стороні. І це буде в моїй команді пріоритетом», - поділилася співачка.

MONATIK зібрав команду мрійників, креативних та цікавих вокалістів:

«Я впевнений, перше, що чіпляє, це їхня сила та бажання бути в проекті.

Це голосом читається, це тембром передається, це тебе захоплює. Ну і коли учасники вміють передати свої життєві переживання і бажання у пісні, це змушує тебе повернутися до них».

Продюсер Потап розповів, що його конкурентам буде не солодко, тому що він зібрав яскравих вокалістів.

«Моя команда – це культова команда, від слова культура. Ми зробимо нову культуру в музиці, адже це сезон самородків.

Ми тільки почали, але цього разу я вже бачу переможця проекту у своїй команді», - заінтригував Потап.

До кого саме з учасників повернулися народні улюбленці і чи дійсно у Потапа є потенційний переможець, глядачі зможуть побачити вже 20 січня о 21:00 на телеканалі 1+1.

Новости по теме