У другому випуску «4 весілля» наречений розповість, як завоювати прихильність тестя

У другому випуску реаліті-шоу «4 весілля» наречені будуть змагатися за «медовий місяць» мрії у спекотній Туреччині.

Поделиться:

Цього разу глядачі побувають на харківському весіллі-одкровенні, традиційному українському святкуванні у Карпатах, ретро весіллі у Луганській області і навіть на еротичному – в місті Сміла.

Олеся з села Підзахаричі, Черновецької області, вирішила здивувати свого нареченого та власноруч розшила бісером свою весільну сукню. Свято вирішили зіграти в гуцульському стилі, як і прийнято на Західній Україні. Гостей дивували веселими національними танцями і автентичною «хріновухою».

Своїм нареченим Олеся обрала «кращого легіня на селі» Сергія, вразивши його природною жіночою красою. Спочатку батько Олесі був проти Сергія, але наречений зміг розтопити суворе серце гуцула своєю працьовитістю і серйозними намірами.

Весілля Марії та Олексія з міста Рубіжне, Луганської області, обіцяє бути найсмачнішим, оскільки молодята – кухарі, і познайомилися на роботі. Олексій був начальником нашої нареченої, але вона не відразу це зрозуміла, чим перетворила їх спілкування в «приборкання норовливої». Невгамовний характер Марії підкорив серце Олексія, і він вирішив, що ця дівчина стане його дружиною.

Свято організували у стилі 60-х років. Замість лімузину обрали справжній ретрокар і, звичайно, кухарі на своєму святі дивували безліччю смачних страв.

Весілля Віти і Дмитра з Харкова стало справжнім одкровенням: наречена поділиться з телеглядачами своєю найбільшою таємницею.

Познайомилися молодята ще в студентські часи. Віта з побоюванням ставилася до Дмитра: в університеті ходили чутки, що він дуже легко закохується в дівчат, але справжні почуття змогли перемогти всі складнощі.

Програма весілля була насиченою: свято вів кращий тамада Харкова, замість звичних конкурсів молодята зупинились на хімічних спецефектах. Весільну сукню наречена обрала в пастельних тонах.

Вчителька Ольга і поліцейський Ростислав з міста Сміла, Черкаської області, вперше в історії реаліті-шоу «4 весілля» вирішили зіграти весілля з елементами еротичного шоу. Незважаючи на це, учасниця обрала повністю закриту весільну сукню.

Познайомилася пара у нічному клубі:

Серед усіх дівчат Віта була найяскравішою квіточкою. Я не зміг пройти повз її пишні форми, - зізнався Ростислав.

Вже сьогодні о 22.00 на телеканалі «1+1» дивіться, яку таємницю відкриє телеглядачам наречена Віта, як пройде весілля в еротичному стилі та як відреагують темпераментні наречені на оцінки від своїх конкуренток.

Нагадаємо, що в рамках проекту чотири наречені змагаються за весільну подорож. І прагнуть перевершити одна одну в ефектності церемонії, оригінальності сукні, меню і загальне враження від свята.

Учасниці «4 весілля» виходять заміж по черзі і запрошують конкуренток на своє свято. Переможницю реаліті-шоу обирають конкурсантки шляхом виставлення балів одна одній.

Дивіться «4 весілля» щочетверга о 22:00 на телеканалі «1+1».