У гумористичному концерті Юрія Горбунова покажуть пародію на Катю Осадчу

Стала відома дата прем’єри #шоуюри.

Поделиться:

Наступного понеділка, 30 квітня, о 20:15 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра комедійного проекту Юрія Горбунова #шоуюри.

В рамках концерту ведучий Голосу країни і Танців з зірками буде відверто жартувати на побутові і суспільні теми, а також про своє особисте життя. Так, один зі скетчів розпочнеться зі слів відомої актриси Інни Приходько, яка спародіювала дружину Юрія Катерину Осадчу: «Наша пісня гарна й нова, повелась на Горбунова», на що актор відповість:

«Інно, це правда, що ти показуєш на цій сцені пародію на Катю? Боже, як я скучив за жінкою», - розіграє гумористичний скетч Юрій Горбунов.

Також ведучий згадає, як проходив його випускний, поділиться курйозними історіями, які залишились за кадром відомих серіалів та фільмів за участі Юрія, у музичному номері розкаже, чим захоплювався у шкільні часи.

Окрім цього, команда #шоуюри покаже, як проходять вибори сільського голови в маленьких селищах України, а також припустить, як міг би виглядати рай чоловіків і жінок у сьогоденні.

Нагадаємо, що концерт буде складатися зі скетчів та стендапів, у рамках яких актори на чолі з Юрієм будуть жартувати на побутові і суспільні теми, про родинні стосунки, життя не тільки у столиці, але й маленьких містах і селах, а також ділитися курйозними моментами кіно і телебачення, які часто залишаються за кадром.

До складу акторів і авторів концерту увійшли Юрій Горбунов, популярна українська пародистка і актриса Інна Приходько, один з авторів ідеї та головний сценарист комедійного серіалу Останній москаль Микола Куцик, сценарист Село на мільйон-2 Ярослав Стень, стендап-комік Максим Кравець, актори Юрій Король і Богдан Гациляк.