У мережі з'явилася найвідвертіша фотосесія учасниць Модель XL

Півфіналістки Модель XL взяли участь у найвідвертішій фотосесії
1plus1.ua

Моделі plus-size кинули виклик власним страхам

Поделиться:

Вчора у проекті Модель XL було оголошено трьох фіналісток, що продовжать боротьбу за звання професійної моделі. Путівку у фінал отримали Марія Павлюк, Ріма Пенджієва та Олеся Прит

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Півфіналістки Модель XL роздягнуться перед камерами

У півфіналі дівчата взяли участь у найвідвертішій фотосесії сезону, під час якої вони позували у стилі ню, кинувши виклик власним страхам. Роздягнутися перед усією країною було найважчим випробуванням для всіх. Аліса навіть влаштувала справжню істерику, що негативно вплинула на вердикт суддів. Відкрилася із нової сторони у цьому конкурсі Олеся.

Вона була справжньою зіркою - гармонійною, сексуальною, професійною та відвертою, - коментує фотосесію Олесі Андре Тан.

Чим ближче до фіналу, тим важчими стають випробування для дівчат. Наступним завданням для моделей стала фотосесія у національному вбранні. Дівчата позували в українському одязі та із квітковими вінками. 

Ми хотіли, щоб дівчата зрозуміли, наскільки образи бувають важкими, у прямому сенсі. Їм потрібно пройтися модельною ходою босоніж у лісі із об’ємними вінками, - розповідає Катя Осадча. 

Після цього випробування одразу дві півфіналістки - Аліса Дубровська та Вікторія Щелко, покинули проект за крок до здійснення мрії. У фінальному випуску шоу на моделей чекають нові завдання, пройшовши які лише одна дівчина отримає заповітний приз. 

poll_content_111

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто з учасниць Модель XL потрапив у фінал