У Міняю жінку мама з Парижа навчить запорізьку родину французьким традиціям

Міняю жінку
09:30

Сьогодні о 22.00 глядачі 1+1 побачать новий випуск реаліті Міняю жінку.

Поделиться:

Сьогодні о 22.00 на 1+1 глядачі побачать новий випуск Міняю жінку, в якому відбудеться міжнародний обмін дружинами між Парижем та Запоріжжям. Учасники проекту із Франції уже більше 15 років живуть у шлюбі. Мама Наталія – українка. В молодості вона подорожувала Європою і, очікуючи на свій потяг на французькому вокзалі, познайомилась з Філіпом. Після цієї зустрічі вони не розлучалися. Філіп оточив коханням та піклування свою дружину, адже хотів допомогти адаптуватися їй у новій країні. Сьогодні пара виховує двох синів Олексія та Антона.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як втримати романтику в стосунках

Ще одними учасниками проекту стала багатодітна родина Цинцадзе з міста Запоріжжя. Георгій та Ганна прийняли рішення стати опікунами для дітей із неблагополучних родин. Разом вони виховують п’ятьох синів та одну доньку -  Руслана, Івана, Михайла, Арсенія, Христину і Тимура. Члени родини часто не можуть знайти спільну мову між собою, адже дітей вони взяли під опіку в підлітковому віці, коли вже був сформований характер та звички. Тому конфліктні ситуації та сварки стали нормальним явищем у їхньому домі. 

Познайомившись з новою родиною у Запоріжжі, Наталія буде здивована вихованням дітей та манерою спілкуватися один з одним. Жінка відчує себе родинним психологом і спробує допомогти покращити комунікацію між Георгієм та шістьма дітьми, а також навчить французьким традиціям. Під час обміну у столиці кохання Парижі Ганна вперше готуватиме французькі делікатеси – жаб’ячі лапки та равликів. За однією з вечерь вона розповість Філіпу, як завдяки підтримці свого чоловіка змогла подолати наркозалежність та почати нове життя. Саме тому подружжя із Запоріжжя вирішило допомагати дітям із неблагополучних сімей.

Як дружина із Парижа намагатиметься налагодити стосунки у багатодітній запорізькій родині, дивіться у новому випуску реаліті Міняю жінку о 22:00 на телеканалі 1+1. 

Нагадаємо, за правилами проекту, три дні мама живе за законами нової сім’ї, а потім має можливість змінити їх, впровадивши свої. Після шести днів родини зустрічаються, діляться враженнями та намагаються змінити своє подружнє життя на краще.

Зараз триває кастинг на 14 сезон проекту Міняю жінку. Щоб стати учасником наступного сезону, потрібно заповнити анкету на сайті. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 правил міцного шлюбу

Новости по теме