У Міняю жінку німець навчить українку заробляти на сортуванні сміття

Міняю жінку
09:30
Будние

Сьогодні о 22:00 на 1+1 вийде новий випуск сімейного реаліті.

Поделиться:

У ньому відбудеться міжнародний обмін родинами з Миколаєва та німецького міста Нюрнберг.

Пара з України, Іван та Аня, разом виховують маленьку донечку Олесю. Молоді батьки хоч і живуть разом, але вже давно не мають спільних інтересів, адже майже не проводять разом часу. У тата є власне кафе, яке поглинуло всі сімейні збереження та увагу. Саме в цьому закладі Іван часто влаштовує вечірки, на яких показує пародії на свою улюблену співачку Аллу Пугачову. Щовечора голова родини влаштовує розважальні шоу у той час, коли дружина намагається впоратися з маленькою дитинкою та домашніми справами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як навчитися любити: 10 простих кроків

«Мій чоловік втратив цікавіть до мене та нашої родини, він постійно знаходиться у своєму кафе. У нашому будинку - часті сварки, ми не розуміємо один одного. Участь у цьому шоу - наше випробування: або ми змінимо щось, або потрібно розлучатися», - коментує Анна.

Родина Олександра та Тетяни, яка проживає в Німеччині, виховує двох дітей. На противагу українській родині, у їхньому будинку панує розуміння та кохання, яке допомагає здолати всі складнощі, що виникають на їхньому шляху.  Вони зізнаються, що прийшли на проект задля нових емоцій.

«Ми щаслива родина, але як і всім парам, нам потрібні нові випробування та емоції», - розповідають Олександр та Таня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зберегти шлюб в час кризи або нудьга у стосунках

За час обміну українка Аня у німецькій родині оточить двох дітей піклуванням та буде намагатися здивувати нового чоловіка, старшого на 20 років, своїми кулінарними вміннями. Одним із найбільш складних моментів для нової мами стане сортуванням сміття, за яке німецькі родини отримують грошову винагороду. За однією з вечерь Аня відкриє душу Олександру та зізнається, що до участі в проекті вони з її чоловіком навіть збиралися розлучатися.

Тетяна в Україні спробує підтримати чоловіка в його ресторанній справі та дати поради, як заробляти більше у ресторанному бізнесі. Щоб привабити більше клієнтів до кафе, новостворена родина навіть влаштує вечірку двійників відомих людей, серед яких Лайма Вайкуле, Алла Пугачова та багато інших.

Чи зможуть українці зберегти родину від розлучення, та чи отримає німецька родина очікувані емоції, глядачі зможуть побачити сьогодні о 22:00 в проекті Міняю жінку.

Новости по теме