У Міняю жінку українка відкриватиме дитячий садок в Італії

Міняю жінку
09:30
Будние
У Міняю жінку українка відкриватиме дитячий садок в Італії
1plus1.ua

Сьогодні глядачі 1+1 побачать фінальний випуск 12 сезону реаліті-шоу Міняю жінку

Поделиться:

Сьогодні о 22.00 на 1+1 глядачі побачать міжнародний обмін дружинами у фінальному випуску 12 сезону проекту Міняю жінку, в якому зустрінеться заможна родина з невеличкого міста неподалік Умані та українців з Італії.

Однією з пар, яка вирішила взяти участь в проекті, стала родина українських емігрантів, які проживають  в невеличкому місті неподалік Венеції. Віталій та Галина понад 10 років тому виїхали з України в пошуках кращого життя. Пара виховує доньку Анастасію. Незважаючи на мрії про забезпечене життя, родина живе у постійній фінансовій економії. Тато – прораб на будівництві, а мама – дипломований педагог, але займається домогосподарством. Після початку війни на Сході України, Галина прийняла рішення доєднатися до волонтерів. Сьогодні вона допомагає українським військовим та сиротам, передаючи необхідні речі з Італії.

«В Україну я їду за досвідом. Якщо він буде позитивний – застосую у своїй родині, а якщо негативний – переоціню власне сімейне життя. Сподіваюся, що я не потраплю до родини, яка живе лише матеріальними цінностями», - ділиться сподіваннями Галина. 

Ще однією родиною, яка наважилася на обмін, стала сім’я із невеличкого, але заможного села неподалік Умані. Дмитро – успішний бізнесмен, мама Катерина – домогосподарка. Разом вони виховують двох дітей – Софію та Романа. Пара познайомилася ще в школі, але незважаючи на це, вони щодня намагаються створити невеличке свято один для одного. Дмитро багато працює, проте знаходить час і для своєї та коханої.

«Участь в проекті «Міняю жінку» для мене – пригода. Це ніби ти читаєш цікаву книгу і береш щось для себе з неї. Можливо, ми навчимо нову маму чогось корисного», - коментує родина.

Галина була вражена розмірами будинку та високим парканом, яким її нова родина відгородилася від односельчан. Вона  одразу завоювала прихильність сім’ї, а італійська кухня від нової мами прийшлася всім до смаку. Галина також знайшла родину, яка потребує допомоги, адже виховує понад  10 прийомних діток з притулку Донецької області.

Катерину вразила економія італійської сім’ї, але найприємнішим для неї стала участь  у зборі одягу для українських військових. Жінка наважилася на зустріч мером італійського міста, щоб допомогти родині відкрити приватний дитячий садочок. Головною метою для Каті стало налагодження стосунків нового чоловіка із його рідним братом та донькою від першого шлюбу.

 

Новости по теме