У новому кліпі MONATIKа знялася учасниця «Голос. Діти 3»

Зірковий тренер запросив свою підопічну до співпраці.

Поделиться:

Підопічні MONATIKа заспівали зі своїм тренером на сольному концертіРудоволоса учасниця «Голос. Діти 3» та палка прихильниця бардівської пісні Валерія Лисенко знялася в новому відеокліпі свого зіркового тренера MONATIKа. Відеоролик на сингл «Вечность» артист презентував сьогодні.

Незважаючи на те, що після «вокальних боїв» Валерія Лисенко покинула проект, MONATIK запросив дівчинку виконати одну з головних ролей у своєму новому кліпі. Після зйомок відеоролику Валерія Лисенко зізналася, що тренер здійснив її мрію і став для неї близьким другом.

Зауважимо, що на «сліпих прослуховуваннях» Валерія Лисенко виконала пісню «С тучки на тучку». Допитлива дівчинка займається авіамоделюванням, грає на гавайському щипковому інструменті «укулеле» і мріє, щоб бардівська пісня знову стала популярною.

Під час минулого випуску «Голос. Діти 3» Валерія Лисенко разом із Владом ФенічкоТіна Кароль знайшла свого героя на проекті «Голос.Діти 3» і Маргаритою Халіною виконала пісню Земфіри «Жить в твоей голове». Наприкінці виступу діти прочитали зворушливий вірш MONATIK.

Із прем'єрою «Голос. Діти 3» стартував Рік Голосу на 1+1, який після закінчення дитячої версії продовжиться дорослим вокальним проектом «Голос країни 7».

Нагадаємо, що нещодавно підопічна Тіни Кароль відсвяткувала день народження на сцені «Голос. Діти 3».