У програмі «Гроші» покажуть, як громадська організація ошукує пенсіонерів

Програма «Гроші» покаже, як громадська організація ошукує пенсіонерів
1plus1.ua

Журналісти поспілкувались з ошуканими пенсіонерами, які стали заручниками договору з фондом.

Поделиться:

Чим доводиться ризикувати журналістам програми «Гроші»Сьогодні о 22:00 програма «Гроші» покаже нову серію сенсаційних сюжетів для телеглядачів каналу 1+1.

Першою темою випуску стане розслідування «Грошей» щодо так званого «солоного» скандалу. Автори проекту знайшли тих, хто за значно завищеною ціною продає сіль комунальним підприємствам багатомільйонних міст.

Крім того, журналісти провели соціальний експеримент, завдяки якому дізналися, як насправді прибирають місто взимку, та за скільки розпродають сіль, якою мають посипати тротуари. Автору сюжету вдалось влаштувалися на роботу до КП, а згодом домовитись з комунальниками про продаж 500 тон солі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У програмі «Гроші» депутат, який спробував прожити на «мінімалку» та люди, які «нагріли» Київ

Другою темою випуску стане розслідування роботи приватного фонду по догляду за літніми людьми. «Гроші» покажуть, як громадська організація, яка насправді є приватною структурою,  ошукує пенсіонерів.

Замість довічного утримання в обмін на житло, фонд лишає літніх людей без грошей та можливості отримати допомогу від держави, соціальних служб та субсидій. Журналісти поспілкувались з ошуканими пенсіонерами, які стали заручниками договору з фондом, і дізнались шокуючі подробиці роботи організації.

Окрім цього, «Гроші» розкажуть про псевдо-футбольний скандал, в епіцентрі якого опинився українській спортсмен Роман Зозуля, якого звинуватили в начебто прояві нацизму. Журналісти дізналися подробиці про те, хто й коли організував пастку, до якої міг потрапити будь-який відомий український футболіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стрілянина між правоохоронцями та «автомобільні мажори»: сьогодні у програмі «Гроші»

Також, «Гроші» покажуть результати журналістського розслідування скандальних махінацій із земельними ділянками для учасників АТО на Закарпатті. Раніше журналісти викрили схему, за якою чиновники з Ужгороду наживалися на перепродажі ласих шматків землі, що були видані військовослужбовцям, а згодом викуплені в них за мізерними цінами.

Про це та інше дізнавайтеся у програмі «Гроші» сьогодні о 22:00 на телеканалі 1+1.