Учасниця «Голос. Діти 3» дала поради, як побороти страх сцени

Підопічна MONATIKа зізналася, що допомагає їй побороти хвилювання.

Поделиться:

Тіна Кароль першою сформувала свою команду на «Голос. Діти 3»Співати Дар’я Остапук почала лише півтора роки тому. За цей час вона вже встигла побувати на вокальних конкурсах в Україні та за кордоном, де займала призові місця.

Як зізналася Дар’я за лаштунками «Голос. Діти 3», сцени вона не боїться. Для того щоб побороти хвилювання під час виступу, в неї є свої секрети.

У мене немає страху сцени. Коли починається хвилювання, я вмію опановувати себе – роблю деякі вправи. Я можу глибоко дихати або сісти на стілець і нахилитися вниз, - каже учасниця.

В Дар’ї Остапук вже є сценічний псевдонім «Осса». Вона сподівається, що «Голос. Діти 3» допоможе їй стати популярною у всьому світі.

Я прийшла на «Голос. Діти 3», щоб стати справжньою зіркою, щоб співачку Оссу знали не тільки в Україні, але й закордоном, – зізнається Дар’я.

Серед фаворитів маленької зірки – Джессі Джей та Емі Вайнхауз. Вона сподівається, що на «Голос. Діти 3» в неї буде можливість виконати пісні з їхнього репертуару.

Окрім музики, Дар’я захоплюється вивченням іноземних мов – німецької та англійської. Вона дуже самокритична і впевнена, що на «Голос. Діти 3» кожний учасник – унікальний.

Кожна людина – особистість.  Я не можу побачити, що мене відрізняє. Це може побачити лише інша людина, – каже юна співачка.

На «сліпих прослуховуваннях» Дар’я Остапук виконала пісню Адель «Rolling in the deep» і потрапила в команду MONATIKa. До речі, як і її зірковий наставник, родом з Луцька.

Нагадаємо, що нещодавно на «Голос. Діти 3» прийшла донька відомих рок-музикантів.