Учасниця Голосу країни-8 зізналася, яке неочікуване завдання отримала від Бабкіна

Голос країни

На етапі «нокаутів» на Олену Луценко чекала несподіванка.

Поделиться:

Минулої неділі на  розпочався етап нокаутів. Серед найсильніших виступів недільного вечора було виконання Оленою Луценко пісні Smoke on the water. Світовий хіт став для дівчини несподіванкою, адже раніше вона виконувала народні, ліричні пісні. Зрештою, Олена впоралася зі складним для себе завданням і приємно вразила тренерів шоу.

«Ти молодець. Спершу прийшла на шоу ніжною, потім була сучасною, фірмовою LP, а сьогодні ти легендарна. А завтра, дай Бог, будеш народною», – звернувся до Олени її наставник Сергій Бабкін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зіанджа: «Я увляю себе на Євробаченні»

«Я не злякалася, що це англомовна пісня. Навіть зраділа, адже це для мене можливість змінитися. Я хочу звучати по-новому, не так, як раніше. Дуже рада, що на цьому проекті можу експериментувати. Я обрала правильного тренера і пишаюся цим вибором», – розповіла Олена.

Кажуть, що команда Бабкіна одна з найдружніших на Голосі країни. Зі слів Луценко, підопічні Сергія потоваришували й навіть допомагали один одному обирати пісні для «нокаутів».

Усе пройшло на одному диханні. Я дуже хвилювалась – і не лише за себе, а й за кожного учасника нашої команди. Ми стали один одному рідними, здружилася. Надзвичайно важко було прощатися, – зізналася співачка.

Нагадаємо, ще на «сліпих прослуховуваннях» Олена Луценко настільки вразила зіркових тренерів своїм виконанням пісні Колискова зорі, що розвернула до себе всі червоні крісла. Тоді її нинішній наставник назвав дівчину «майбутнім переможцем Голосу». Проте сама Олена, хоч і втішена такими словами Бабкіна, вважає, що їй потрібно багато над собою працювати.

«Щоразу коли я виходжу на сцену, то сама себе перемагаю. Мені надзвичайно приємно, що Сергій назвав мене потенційним переможцем. Але для цього титулу потрібно багато працювати над собою, над своїм вокалом, над харизмою... Цей титул ще потрібно довести», – зізналася дівчина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Трінчер прокоментувала критику тренерів Голосу країни

Новости по теме