Учасниця команди MONATIK: «Я хочу використовувати свою популярність, аби зробити світ кращим»

14-річна Маргарита з Одеси приїхала до Києва, щоб підкорити серця суддів та глядачів.

Поделиться:

Маргарита зачарувала тренерів своїм голосом. На сліпих прослуховуваннях  вона повернула  аж два зіркові крісла: Потапа і Монатіка. Сама учасниця зізналася, що до кінця не знала кого обере.

 

В голові прокручувався цей момент, якщо раптом вони удвох повернуться, що я буду робити я взагалі не знала

Хто потрапив до команди Тіни Кароль після четвертого ефіру

Вокальні дані Маргарита почала розвивати тільки рік тому. До цього вона здебільшого виступала вдома для родичів та знайомих.  Окрім музики, учасниця мріє допомагати планеті. Як розповіла Маргарита, її дуже турбує стан навколишнього середовища, і в майбутньому вона б хотіла займатися благодійністю. Сподівається, що кар’єра співачки у цьому їй сприятиме.

Я намагаюся жити за принципом, що людина повинна не тільки брати щось від світу. Хочу досягти успіху в музиці і використовувати свою популярність, щоб зробити світ кращим

На сліпих прослуховуваннях Маргарита Хорошун виконала пісню «Running» і потрапила в команду Монатіка.

Серце підказало, що треба йти саме до Монатіка

Щоб підтримати учасницю на «Голосі», приїхала майже уся сім’я: мама, бабуся, дідусь та подруга. Як зізнається Маргарита, в майбутньому мріє співати у жанрі рок.

Дівчина впевнена, що кожна людина на «Голосі» по-своєму індивідуальна. У когось цікавий голос, хтось бере душею, хтось – класним вибором пісні.  

Команда Монатіка збільшується з кожним новим прослуховуванням. Дивіться, які ще таланти потрапили до нього в команду.