Участница команды Потапа призналась, на что готова пойти ради музыки

Голос країни

Эльвира Пономарева рассказала, с чем ей пришлось бороться ради участия в проекте.

Поделиться:

Хто долучився до команди Потапа після шостого ефіруЗа лаштунками вокального шоу «Голос країни 7» Ельвіра Пономарьова розповіла, що для неї означає участь у проекті.

Ельвіра Пономарьова – творча людина у всьому. За спеціальністю вона архітектор та любить малювати картини, але заради музики дівчина ладна переосмислити свої пріоритети.

Я на сто відсотків готова змінити свою професію і стати співачкою, – зізналася Ельвіра.

Участь у «Голос країни» – це давня мрія дівчини. До проекту вона боролася із сором'язливістю, замкнутістю та некомунікабельністю.

Певною мірою я підтягувала свої вокальні дані і от мені здалося, що наступив момент піти далі, – розповідає співачка.

У дитинстві Ельвіра слухала касети всесвітньо відомих зірок та прагнула бути схожою на них. На сліпих прослуховуваннях дівчина виконувала композицію своєї улюбленої співачки Лани Дель Рей «Summertime Sadness» під власний музичний супровід. Саме гра на укулеле змусила Потапа натиснути кнопку.

Мені здається у мене є якась особливість. Я виглядаю не так, як інші, складаю пісні і, можливо, це моя перевага. Гітара є у всіх, а укулеле – ні, – поділилася Еля.

Йдучи на проект, співачка хотіла, щоб до неї розвернули свої крісла Джамала чи Сергій Бабкіна, проте дівчина була абосолютно зачарована харизмою Потапа, і ні краплі не шкодує, що потрапила до його команди.

Це щастя, що я потрапила до команди Потапа! Він – така класна людина! Я в захваті! – призналася Ельвіра.

Нагадаємо, український Фаррел Вільямс розповів, як сумніви рідних мотивують його ставати кращим.

Новости по теме