Учасниця «Голос країни 7» зізналася, як вона потрапила в команду Тіни Кароль

Голос країни

Анастасія Малашкевич розповіла, на що готова піти задля перемоги на шоу.

Поделиться:

Бек-вокалістка Потапа зізналася, чому пішла в команду Сергія БабкінаЗа лаштунками вокального шоу «Голос країни 7» талановита вокалістка Анастасія Малашкевич розповіла, для чого приїхала на шоу і на що готова тепер заради перемоги.

Співчка приїхала на музичне шоу, щоб знову повірити в себе після того, як її покинув коханий. Анастасія Малашкевич зізналася, що вона дуже хотіла виступити на сцені «Голос країни 7», проте неабияк хвилювалася під час свого виступу.

Я давно хотіла сюди приїхати. Найскладніше було заспокоїти хвилювання. Я так хотіла, щоб до мене повернулися, що у мене навіть перехопило подих, - говорить вокалістка.

На сліпих прослуховуваннях Анастасія Малашкевич виконала потужну пісню «40 градусів» та силою свого голосу розвернула аж два зіркових крісла – Потапа і Тіни Кароль та Потапа. Вокалістка зробила вибір на користь останнього тренера і не жалкує про це.

Учасниця вокального шоу впевнена, що у її зіркового наставника вона багато чому навчиться.

Це щастя мати можливість попрацювати із такими професіоналом як Тіна. Для мене це буде величезний досвід, -  запевняє Анасатасія Малшкевич.

За словами вокалістки, для того, щоб перемогти на шоу, вона готова натхненно працювати й робити усе, що від неї вимагатимуть.

Буду працювати не покладаючи рук, буду співати 25 годин на добу, але зроблю те, що потрібно, - підкреслює учасниця шоу.

Анастасія Малашкевич – професійний музикант і має сильний голос. На її думку, це величезна перевага для неї.

Я вважаю, що моя родзинка в тому, що я професійний музикант, до того ж я вокально пластична, а ще у мене майже 4 октави, - каже підопічна Тіни Кароль.

Учасниця також розповіла про надзвичайний зв'язок з мамою, яка увесь цей час була поряд з нею. Анастасія Малашкевич впевнена, що усе, чого вона досягла – саме завдяки їй.

Ми дуже схожі. Вона вклала в мене усю душу, вона мене підтримує і була зі мною на відборі – на цьому важливому і нервовому для мене етапі. Ви навіть не можете уявити, який у нас зв'язок, - переконує Анастасія Малашкевич.

Нагадаємо, що нещодавно суперниця Надії Дорофеєвої прийшла на «Голос країни 7».

Новости по теме