Учасник команди Потапа вдень займається дітьми, а вночі співає в рок-операх

Голос країни

Рок-вокаліст розповів, як поєднує роботу та сім’ю.

Поделиться:

Потап зізнався, як йому вдається знайти підхід до кожного учасника своєї командиРоман Руссу, який після другого дня вибору наосліп потрапив до команди Потапа, розповів, як поєднує роботу, сім’ю, а відтепер і вокальне шоу «Голос країни 7».

Наразі Роман працює в театрі музкомедії імені Михайла Водяного та співає в рок-операх. За словами вокаліста, його графік дозволяє йому вдень проводити час із сім’єю, а ввечері працювати за фахом.

Я працюю вночі, вдень приділяю усю увагу дітям: забираю зі школи, веду на плавання, потім на гітару. Сподіваюсь, мені вдасться поєднувати мої концерти та зйомки на шоу, - каже Роман Руссу.

Вокаліст також розповів, як обрав пісню для сліпих прослуховувань, якою підкорив серця трьох зіркових наставників. Своїм незвичайним виконанням чоловік зачарував суддів, а Потап зізнався, що на шоу не вистачало таких мужніх голосів.

Я вдячний Земфірі за її талант, якісну музику і за її ставлення до глядачів, сцени. Тому я дуже пишався тим, що заспівав цей твір, - говорить співак.

На «Голос країни 7» Роман Руссу відстоює честь родини. Його жінка Надія Руссу пробувала свої сили на шоу в минулому сезоні. Тоді Наді не вистачило зовсім трохи і їй порадили прийти через рік. Проте зараз вона не має змоги виступати, оскільки нещодавно стала мамою.

Нагадаємо, що нещодавно Потап зізнався, що поєднує Аллу Кудлай і Настю Каменських.

Новости по теме