Учасниця Голосу. Діти: «Голос моїх предків зцілював людей»

Христина Жуковська зачарувала своїм голосом суддів вокального шоу.

Поделиться:

Під час третього етапу «сліпих прослуховуваннь» на сцену Голосу. Діти вийшла 14-річна Христина Жуковська з Черкас. Дівчина виконала пісню Іларії «Ой ти, жайворонку» та зачарувала своїм голосом тренерів шоу так, що гурт Время и Стекло, на відміну від MONATIK, не встигнув розвернутися до вокалістки. Надя і Позитив навіть порушили правила проекту та позмагалися за можливість бути наставниками Христини. А втім, дівчинка обрала команду MONATIK.

«Я готова до експериментів. Думаю MONATIK зможе більше розкрити мій талант і допоможе мені бути неординарною», – вважає юна вокалістка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MONATIK не стримав сліз під час виступу дівчинки з Севастополя

Христина прийшла на шоу з цікавою історією та хоче, щоб нею пишався весь її рід. Прабабусі та бабусі її тата, який родом з Умані, мали особливий голос, який нібито лікував.

«Люди приходили до бабусь, щоб почути їхній спів, або ж співали разом із ними. Сподіваюся, що і в мене є здатність лікувати людей. Якщо я зможу надихнути своїм співом на щось добросердечне, буду дуже щаслива», – розповіла Христина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як дочка священика Олександра Клименка виступила на Голосі. Діти (відео)

Що цікаво, дівчинка любить і виконує не лише народні пісні.

«Я слухаю різноманітну музику. Навіть можу співати рок. Колись виконувала пісню Мадонни Frozen у роковій обробці. Мені це дуже сподобалося», – зізналася Христина Жуковська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця Голосу. Діти здивувала виконанням української пісні китайською мовою