Учасниця Голосу.Діти здійснила мрію MONATIKа

Цієї неділі о 21:00 у проекті Голос. Діти-4 відбудеться етап «нокаути»

Поделиться:

У новому випуску вокального шоу Голос. Діти відбудеться етап «нокаути», за результатами якого зіркові тренери проекту Наталя Могилевська,  гурт «Время и Стекло» і MONATIK визначаться із фіналістами своїх команд, які вже за тиждень у прямому ефірі будуть боротися за горде звання «дитячого голосу країни».

За правилами «нокаутів» кожен маленький вокаліст виступить на головній сцені країни з сольними номером, а тренери оберуть тільки двох учасників для боротьби у фіналі.

Недільного вечора підопічна гурту «Время и Стекло» і маленький композитор Софія Лозіна виступить з власним аранжуванням української колискової «Гойда-гойда»:

Це моя улюблена українська пісня. Мене дуже вразило саме ваше прочитання. Версія вийшла просто казковою, - прокоментувала Наталя Могилевська, а Надя Дорофєєва додала, що дуже цінує  власне бачення та сміливість Софії.

В свою чергу, MONATIK зізнається, що декілька років тому його підопічна Ніно Басілая допомогла здійснити мрію артиста:

Були часи, коли я мріяв стати зірковим тренером «Голосу. Діти». Мало хто знає, що тренери також проходять кастинги, щоб сісти у червоне крісло. Так, коли я був на кастингу, першою дитиною, до якої я повернувся, стала Ніно, - сказав MONATIK.

Тим часом, підопічна MONATIK Данелія Тулешова настільки вразить своїм співом Наталю Могилевську, що співачка виявить бажання потрапити на концерт дівчинки.