Учасниця Модель XL Елізабет розповіла, чому схудла на 60 кг

Дівчина поділилася, як досгнула, хоч і пишних, але звабливих форм.

Поделиться:

«Мені подобається ваша екзотичність та жага до змін», – сказала Катерина Осадча, побачивши на кастингу проекту Модель XLУчасниця Модель XL Римма Пенджиєва: «Зайвої ваги не буває – це просто ще декілька місць для поцілунків» яскраву Елізабет. Дівчині вдалося зацікавити суддей реаліт-шоу своєю наполегливістю та спортивними формами.

Раніше 29-річна одеситка з африканським корінням навіть не думала, що може стати моделлю. Однак новий проект від 1+1 змінив її життєвий вектор – тепер Елізабет прагне стати найкращою серед моделей plus size.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перша українська учасниця на світовому конкурсі моделей plus size працює в поліції

 

Я з тих людей, які доводять самі собі, що варті кращого і можуть бути кращими.

Модельним бізнесом я не займалася, але була дотична до шоу-бізнесу. Маю хороші вокальні здібності, тож працювала бек-вокалісткою. Та якоїсь миті зрозуміла, що не розвиваюся. Тому дуже зраділа, дізнавшись про кастинг на Модель XL.

 

Було складно зважитися та прийти на кастинг. Річ у тому, що я брала участь у Фабриці зірок і відтоді не хочу асоціюватися з людьми, які ходять по кастингах. Однак саме до цього проекту поставилася як до знаку. Все тому, що за останні півтора року я схудла на 60 кг завдяки спорту та правильному харчуванню. З часом зрозуміла, що це занадто, я почала втрачати саму себе. Тож потім набрала 5 кг, щоб мати такі форми, які хочу. До речі, коли дуже зациклювалася на зниженні ваги, «заросла» комплексами ще більше. Думала, що потрібно стати, як усі. І це була моя велика помилка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 секретів для пишних дівчат, щоб виглядати на фото розкішно

 

Останні свої 20 кг я втратила, коли закохалася в чоловіка. Сподівалася, якщо стану худою, ми зустрінемося, вип’ємо кави і він усвідомить, що втратив. А втім, цього не сталося.

Будь-яке тіло, худе чи пишне, мусить мати форму. Для того, аби бути спортивною, не потрібно бути худою. Я люблю повторювати фразу – «худою можеш і не бути, а сексуальною бути мусиш».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катя Осадча: «У дівчат plus size більше перспектив, ніж у стандартних моделей»