Учасниця проекту «Поверніть мені красу» на «1+1» вийшла заміж

Учасниця проекту «Поверніть мені красу» на «1+1» знайшла своє кохання
1plus1.ua

Тетяна Вороніна, учасниця другого сезону проекту знайшла свою половинку.

Поделиться:

Одна з учасниць проекту, який допомагає жінкам з серйозними недоліками зовнішності знову відчути радість життя і стати впевненими у собі, влаштувала своє особисте життя. Весілля відбулося днями. 

Історія Тетяни стала однією з найяскравіших та найзворушливіших не тільки в другому сезоні, але і за всю історію проекту. Телеглядачі добре пам'ятають дівчину, чиє обличчя 10 років тому спотворив колишній хлопець, обливши її кислотою і помстившись за нерозділене кохання. З тих пір Тетяна пережила 15 операцій у надії повернути собі красу, але вони не принесли бажаного результату, а деякі з них пройшли невдало і викликали негативні наслідки. Страшні шрами на тілі і моторошні спогади не давали дівчині повноцінно жити й будувати родину. Але «команда порятунку» проекту «Поверніть мені красу» здійснила мрію Тетяни та повернула їй красу.

Через деякий час після участі в проекті дівчина зустріла своє кохання. Її обранцем став добрий і мужній Андрій, який подарував дівчині підтримку, якої так Тетяні так не вистачало. Цікаво, що  чоловік знайшов майбутню дружину в соціальній мережі, а всього через 10 місяців після зустрічі щаслива пара побралася.

Нагадаємо, триває кастинг на третій сезон проекту «Поверніть мені красу». Запрошуємо до участі жінок, які зневірилися в собі через недоліки зовнішності. Заповніть анкету на сайті каналу «1+1» та чекайте на зворотній зв'язок.