Учасниця Поверніть мені красу позбулася живота-фартуха (до і після)

Героїня зуміла подолати свої комплекси.

Поделиться:

Сьогодні глядачі 1+1 побачили прем'єрний випуск нового сезону проекту Поверніть мені красу. Героїнею першого випуску стала 45-річна багатодітна мама Марія Оноприяк. Після народження чотирьох дітей у жінки з’явилась зайва вага, а також величезні розтяжки на тілі. Неправильне харчування погіршило проблему – у героїні утворився живіт-фартух, під яким з'явилися попрілості, виразки і ранки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниці проекту Поверніть мені красу розповіли, як змінилось їхнє життя

Марія має велике господарство, яке годує всю сім'ю. Але з ним учасниця проекту справляється самостійно: чоловік поїхав на заробітки до Польщі, а діти вчаться у місті. Кожен день для Марії - нестерпний біль, адже регулярні фізичні навантаження значно ускладнюють стан здоров’я.

Я дуже хочу працювати, не боюсь ніякої роботи. Однак важко працюючи, я часто відчуваю нестерпний біль. 

Через комплекси, пов’язані з зовнішнім виглядом, у Марії зіпсувалися стосунки з чоловіком, що призвело до відсутності їх близькості. Єдиною підтримкою героїні стали діти, адже навіть односельчани насміхаються над вагою жінки. Більше всього Марія боїться втратити коханого та не реалізувати свою давню мрію - відкрити власну ферму.

Я не купую для себе нових речей. Для цього мені шкода грошей, адже у мене багато дітей, яким вони більше потрібні. Я вже давно перестала почуватися жінкою. 

Команда порятунку у складі пластичного хірурга Ростислава Валіхновського, дизайнера Андре Тана, психолога Олени Любченко, а також експерта зі здорового способу життя Анни Буткевич допомогли жінці не тільки змінити свій зовнішній вигляд, але й позбутися комплексів, навчитися любити себе та налагодити стосунки з чоловіком.

Експерт зі здорового способу життя Анна Буткевич написала для Марії кілька завдань, пов’язаних із її режимом харчування та психологічним здоров’ям. 

Я виконала усі завдання, крім одного - любити себе. Я віддаю свою любов тільки чоловіку та своїм дітям. 

Анна Буткевич порадила нашій героїні цінувати свою працю, навчитися відпочивати і приділяти більше часу собі. Після цього Марія вирушила у салон краси, де їй зробили красивий педикюр та ліфтинг. Крім того, Анна замінила усі жирні та борошняні продукти, які були у раціоні Марії, на крупи, овочі, фрукти, курятину, яйця та рибу. 

В рамках програми хірург та заслужений лікар України Ростислав Валіхновський діагностував у героїні третю стадію ожиріння, тому задля зниження ризику під час оперативного втручання, Марії довелося втратити декілька зайвих кілограмів самостійно. У цьому жінці допомогла експерт зі здорового способу життя Анна Буткевич, яка виключила з раціону героїні такі шкідливі продукти, як жирні ковбаси, смажені шкварки, картоплю, білий хліб, соління і цукор. Замість цього Анна наповнила холодильник Марії нежирним м’ясом і рибою, кашами, овочами та фруктами, а також ввела регулярні фізичні навантаження та процедури з догляду за собою.

Ви справжня жінка і королева, якою давно мріяли стати. Особисто я вважаю, що для вас головне любити та берегти себе, - зауважує лікар Валіхновський. 

Таким чином, за короткий період часу Марія втратила зайві кілограми та була готова до оперативного втручання. В свою чергу,  Ростислав Валіхновський провів декілька складних операцій: ліпосакцію, абдомінопластику, операцію з видалення 13 кілограм зайвої шкіри та жиру в області живота, а також підтяжку грудей. Загалом Марія втратила 23 кілограми. Окрім цього, лікарі виготовили новий зубний протез для учасниці. 

Психолог Олена ЛюбченкоleaderContent вирішила допомогти Марії налагодити стосунки із чоловіком. Протягом року подружжя не жило статевим життям, і чоловік знайшов собі коханку. 

«Я була вдома і займалася господарством. Він був на роботі у Польщі і знайшов собі молодшу та красивішу. Коли я дізналася, мені не хотілося жити далі. Я не змогла з ним жити і вигнала його з дому. Він щодня дзвонив дітям і хотів повернутися. Він повернувся, я люблю його, але досі невпевнена в ньому», - зізнається Марія. 

Олена Любченко порадила нашій героїні щиро поговорити з чоловіком та сказати йому усе, що наболіло:

Мені дуже хочеться, щоб ти стала новою і твій чоловік також. Хочу, щоб ти могла йому довіряти і на нього покластися. 

Щоб досягти цього, психолог запропонувала Марії пройти експеримент. Марія написала на картонній стіні усі свої образи і зруйнувала її. Після цього героїня побачила інтерв'ю зі своїм чоловіком, у якому він зізнається їй у коханні. Після цих слів Марія ще із більшим запалом була готова боротися зі своїми комплексами. 

Ти борець, адже ти сміливо проходиш усі випробування. Ти готова запросити щастя у свою сім’ю, - стверджує психолог. 

На завершення модний експерт Андре Тан leaderContentвирішив додати нашій героїні впевненості у собі та своїй красі і повністю змінив її імідж: зачіску, одяг та макіяж. 

Окрім цього, згідно з новими особливостями сезону, проект Поверніть мені красу сприяє учасницям у досягненні їх  цілей та реалізації життєвих планів, які раніше здавались недосяжними через їх зовнішні вади. Так, «команда спасіння» допомогла Марії Онопріяк розпочати власний бізнес, про який вона завжди мріяла – відкрити ферму. Тепер на полицях одного з магазинів Києва буде продаватися продукція виробництва сімейної ферми Онопріяк «Мама Марія».

«Я не може повірити, що у мене буде своя ферма, а моя продукція з’явиться не тільки на ринку, але й у магазині. Я дуже чекала цього дня, тепер я не просто Марія, а справжня королева. Знаю, що більше не повернуся до минулого життя та не дозволю нікому себе ображати. Тепер я дуже гарна жінка. Хочу від всього серця подякувати команді проекту, адже вони подарували мені нове щасливе життя», - зізналась героїня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 простих правил, щоб зустріти весну у формі