Юрій Горбунов і MONATIK озвучили мультик про пісенний конкурс

Юрій Горбунов і MONATIK озвучили мультфільм «Співай»
1plus1.ua

В український прокат мультфільм виходить вже 29 грудня.

Поделиться:

Зірковий тренер «Голос. Діти 3» MONATIK і ведучий шоу Юрій Горбунов озвучили героїв нової анімаційної комедії «Співай» студії Universal Pictures, яка виходить в український прокат 29 грудня. Творці «Посіпак» цього разу вигадали сюжет про пісенну битву талантів.

Події відбуваються в світі кумедних звірят. Персонаж актора Юрія Горбунова – коала Бастер, директор колись популярного театру – дуже хоче повернути закладу заслужену славу й визнання.

«Коала Бастер Мун – оптиміст. І цей оптимізм його завжди рятує! У цьому Мун схожий на мене. На мій погляд, усе в житті відбувається на краще. І хай ми іноді падаємо – все-таки завжди маємо підійматися.

Ви побачите в мультфільмі, що хоч які перепони готує Бастеру доля, його внутрішня сила допомагає все здолати та йти вперед. Його оптимізм мені імпонує.

Я отримав масу задоволення від «спілкування» з цим персонажем, і думаю, що недаремно на цю роль запросили саме мене.

Ця тема мені дуже близька, і кожен глядач знайде в мультику щось знайоме та звичне. Обов’язково подивіться цей мультфільм, я певен, він усім сподобається», – каже Юрій Горбунов.

Допомагає коалі реалізувати свою мрію, баран Едді (озвучив MONATIK). Головні герої організовують у театрі велику пісенну битву талантів, а на прослухування запрошують усіх мешканців міста. І ніхто не знає, на чий бік стануть журі та глядачі!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У новому кліпі MONATIKа знялася учасниця «Голос. Діти 3»

Вражають і веселять яскраві конкурсанти: вічно зайнята сімейними клопотами свиня Розіта та її партнер Гюнтер, любитель азартних ігор, зарозуміле біле мишеня Майк, дикобразиха Еш, яка вибрала для себе панк-рок, юна слониха Міна, яка страшенно боїться сцени, і горила Джонні.

«Едді – баран, я – Овен. Ми багато в чому схожі. Для мене це перший досвід озвучення, і мені справді сподобалося. У мультику зображено багато від справжніх талант-шоу, і при перегляді кожен глядач зможе зазирнути за лаштунки й дізнатися багато подробиць таких великих проектів», – розповів MONATIK.

Разом з Юрієм Горбуновим та MONATIKом ролі дублювали вокаліст O.Torvald Женя Галич і співачка Аня Добриднєва.

В український прокат мультфільм виходить вже 29 грудня.