В «Одруженні наосліп» українській Памелі Андерсон влаштують іспит на ерудицію

Герої нового випуску вже мали невдалий досвід сімейного життя та розчарувалися у своїх обранцях.

Поделиться:

Сьогодні о 22.00 на «1+1» ще одна пара незнайомців одружиться наосліп на тиждень та отримає шанс побудувати щасливі стосунки у проекті «Одруження наосліп-3».

Герої нового випуску вже мали невдалий досвід сімейного життя та розчарувалися у своїх обранцях. На їхньому прикладі телеглядачі навчаться боротися зі страхом перед стосунками та дізнаються, як відкритись новому коханню.

Анастасії, яка одружиться з незнайомцем сьогодні ввечері на «1+1», 34 роки. Дівчина із зовнішністю акторки Памели Андерсон насолоджується життям та не обтяжує себе роботою. Настя приділяє багато уваги догляду за собою та вважає, що чоловік має повністю забезпечувати дружину та робити все заради її комфорту. Вона шукає мужнього чоловіка, готового на все заради коханої.

Експерти підібрали їй пару на основі психологічної та емоційно-сексуальної сумісності. «Обранцем» Насті стане 42-річний цінитель жіночої вроди Олександр, який вже мав досвід сімейного життя, але не втримав свого щастя. Він працює тренером з бодібілдінгу і фітнесу та шукає пристрасну жінку, з якою зможе створити нову родину. Але перш за все, Олександру доведеться залишити старі образи у минулому і знову довіритись жінці.

Немає жодного сенсу боятися помилок минулого. Потрібно рухатись вперед і робити те, що в наших силах, щоб наше життя стало кращим тут і зараз, - говорить Єгор Тополов.

Цікаво, що Олександр приготував неочікуване завдання для своєї «нареченої». Анастасії доведеться пройти тест на ерудицію.

Психологи проекту не раз наголошували, що створення щасливої родини – це зусилля обох партнерів.

І Олександр, і Настя мають щось, що потрібно іншому. Проте, кожен з них звик більше отримувати, ніж віддавати у стосунках, - коментує Олена Любченко, акцентуючи на проблемі, через яку розлучаються багато пар.

 

Чи зможе Олександр забути старі образи та довіритись пристрасній Анастасії, і чи навчаться герої дарувати кохання і турботу від щирого серця один одному, дивіться сьогодні о 22.00 на «1+1» в новому випуску «Одруження наосліп-3».

Нагадаємо, у реаліті психологи та ведучі Олена Любченко і Єгор Тополов дають героям і телеглядачам цінні поради щодо того, як покращити особисте життя та налагодити стосунки з коханими. Учасники минулих сезонів не раз зазначали, що участь у проекті допомогла їм побороти свої давні образи, страхи та ревнощі. Прийняти участь у кастингу на наступний сезон можна, заповнивши анкету на сайті каналу «1+1».

Новости по теме