В реаліті-шоу «4 весілля» наречені влаштують «баттл» українських традицій

Учасниці програми позмагаються між собою за найкраще весілля.

Поделиться:

У реаліті-шоу «4 весілля» наречена двічі одружилася з одним чоловікомСьогодні о 22:00 на телеканалі 1+1 у найпозитивнішому романтичному реаліті «4 весілля» наречені з різних куточків України будуть змагатися за «медовий місяць» у Єгипті.

Читайте також: Екс-учасники «4 весілля» повернуться на шоу заради реваншу.

В новому випуску шостого сезону глядачі разом з учасницями проекту відправляться на колоритне весілля моряка в Одесу, ретро-вечірку в стилі «Чикаго 20-х років» у Вінницю, а також стануть свідками «баттлу» українських традицій в Івано-Франківській та Рівненській областях.

Кожна програма реаліті «4 весілля» пропонує увазі глядачів різноманітні сценарії весіль на будь-який смак і бюджет.

 

24-річна Світлана з села Завій Івано-Франківської області впевнена у своїй перемозі, адже її підтримує все село. Односельчани налаштовані серйозно і збираються показати всій Україні, як треба гуляти на весіллі до ранку.

Свято пара вирішила зіграти в українському стилі з дотриманням більшості національних традицій: молоді розламували коровай, щоб зрозуміти, як розподілиться бюджет в сім'ї, а також пригощали гостей українським борщем зі сметаною та справжніми калузьким самогоном.

Ресторан був прикрашений декором у синіх тонах, що відповідало кольору весілля, обраному нареченою.

Світлана та її майбутній чоловік Іван познайомилися ще в дитинстві і навіть не підозрювали, що створять сім'ю, коли стануть дорослими. На шляху до свого щастя пара пережила різні випробування, зокрема відстанню та часом.

Читайте також:Учасниця реаліті «4 весілля» зіграла весілля у київському трамваї.

Харизматична одеситка Нора та її наречений-моряк Микита покохали одне одного з першого погляду. В силу своєї професії хлопець часто йде у далекі плавання, а дівчина дуже важко переживає розлуку з коханим. Жіночої мудрості та терпеливості Нору навчила її бабуся, яка прожила 50 років у щасливому шлюбі з морським капітаном.

Весілля провели у сучасному європейському стилі, а місцем проведення радісної події Нора обрала один з кращих ресторанів Одеси.

Гостей дивували середземноморськими стравами та запальними національними танцями. Особливо учасниць вразило одеське частування «форшмак».

Наречена обрала пишне біле плаття у стразах, яке вигідно підкреслювало фігуру дівчини.

 

21-річна Яна з та її наречений Віктор з села Дубровиця Рівненській області зіграли найдорожче весілля програми, витративши на свято 150 тисяч гривень.

Як завдено на Західній Україні, весілля провели в українському стилі з дотриманням стародавніх традицій. Особливу увагу приділили короваю: молоді «насолили» одне одному вперше і останнє, а теща підсолодила коровай медом, щоб спільне життя нової сім’ї було солодким.

Дівчина ще зовсім нещодавно була розчарована у стосунках, але зустрівши свого майбутнього чоловіка Віктора, який зцілив серце дівчини, знову повірила у кохання.

 

24-річна багатодітна мати Дар'я з Вінниці прийшла на проект, щоб показати всім жінкам України, що ніколи не пізно змінити своє життя та знайти щастя і душевний спокій. Річ у тому, що дівчина вже була заміжня і від першого шлюбу у неї залишилося троє дітей. Другий чоловік Даші покохав свою нову велику сім'ю ще під час першого знайомства і з того часу не уявляє життя без них.

Весілля вирішили зіграти у стилі вечірки «Чикаго 20-х років». Наречений Микола обрав образ «Великого Гетсбі», а наречена зупинила свій вибір на відвертій напівпрозорій сукні у стилі того часу. Для гостей пара встановила дрес-код - ретро-вбрання.

Молоді зруйнували звичні поняття проведення весілля, прийнявши «сухий закон» на своєму святі, як колись це було у далеких 20-х на іншому континенті.

Також запрошених розважали бурлеск-шоу, а молоді дивували першим весільним танцем.

Нагадаємо, що в рамках проекту чотири наречені змагаються за весільну подорож. І прагнуть перевершити одна одну в ефектності церемонії, оригінальності сукні, меню і загальному враженні від свята. Учасниці «4 весілля» виходять заміж по черзі та запрошують конкуренток на своє свято. Переможницю реаліті-шоу обирають конкурсантки шляхом виставлення балів одна одній.

Як учасниці відреагують на «сухий закон» на святі Дар'ї та які стародавні традиції на весіллі Яни вразять конкуренток дивіться вже сьогодні у програмі «4 весілля» на телеканалі 1+1 о 22:00.