Вагітна Джамала знялася у стильній фотосесії

Голос країни

Співачка розповіла про зміни в житті.

Поделиться:

Цієї неділі о 21.00 відбудеться прем’єра шоу Голос країни, тренерами якого стали Потап, Тіна Кароль, Сергій Бабкін та Джамала, яка чекає на первістка.

У мережі з'явилися фото з нової фотосесії Джамали. Також співачка зізналася, що її вагітність була незапланованою, і дізнавшись про неї, співачка відчула «шок і сум'яття».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як відбувалися зйомки атмосферних відеороликів для Голосу країни-8

«Народження дитини не було для нас із чоловіком ідеєю фікс. Батьки весь час говорили: «Ну ви ж не будете довго затягувати з народженням спадкоємця?». Але ми на цьому не зациклювалися. Знали, що дитина буде, а коли - як Бог дасть. Я справді ніколи не відчувала гостру потребу в материнстві. У кожного свій таймер, і це пов'язано не з віком, а з внутрішнім відчуттям», - пояснила співачка в інтерв'ю виданню Караван історій.

Дізнавшись про свою вагітність, співачка була вкрай здивована: «Вау, що мені з цим робити, я не готова, я неорганізована, в душі я тінейджер, вільний птах, а тепер доведеться змінювати життя!».

Чим довше я перебуваю в цьому стані, тим сильніше відчуваю радість. Це абсолютно нове, незвичайне почуття життя, яке зароджується в мені. З'являється і турбота, і відповідальність, - розповіла співачка.

Новости по теме