Вагітна Кравець дала поради щодо патріотичного відпочинку

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

Акторка Студії Квартал 95 розповіла глядачам програми Сніданок з 1+1, де любить відпочивати в Україні та як обирає місце наступної подорожі.

Поделиться:

Вагітна Кравець розповіла, чим займається після того, як пішла з КварталуНа Facebook-трансляцію, що традиційно відбувається щоп’ятниці в ефірі Сніданок з 1+1, завітала акторка Студії Квартал 95 Олена Кравець.Глядачі закидали акторку питаннями, зокрема про омріяну роль у кіно та улюблені місця для відпочинку в Україні.

Можливо я нічого нового не відкрила, але я дуже люблю Одесу, - зізналася Олена Кравець.

Акторка Студії Квартал 95 каже, що наразі для її родини пріорітетним напрямком є Одеса та Львів. Поки Олена Кравець не має можливості далеко та надовго від'їжджати на відпочинок, тому проводить час на пляжах Києва та за містом.

Зазвичай місце відпочинку залежить від того, куди їдуть друзі. Компанія збирається разом та вирішує, які місця відвідати цього разу, - каже Олена. 

Вагітна Олена Кравець зізналася, про яку роль у кіно мрієАкторка також розповіла про свій відпочинок на Шрі-Ланці. За декілька днів до поїздки вона дізналася про свою вагітність, однак новину намагалася тримати в секреті. Тому протягом відпустки виникало багато кумедних ситуацій, коли Олена намагалася приховати свою вагітність.

На Facebook-трансляції Олена Кравець також розповіла, як їй вдається підтримувати чудову форму під час вагітності.

Тест: Де провести відпустку в УкраїніЯкщо ви вже мали змогу відвідати головну фешн-подію в Одесі та джазовий фестиваль у Львові, пройдіть простий тест, який допоможе визначитися, де провести відпустку в Україні.

Новости по теме