Валентина Хамайко та Олександр Попов стануть ведучими конкурсу дизайнерів на Odessa HOLIDAY FASHION WEEK

Валентина Хамайко та Олександр Попов стануть ведучими конкурсу дизайнерів на Odessa HOLIDAY FASHION WEEK

На гостей цієї унікальної події чекатимуть покази провідних українських дизайнерів, виставки, презентації та fashion show на спеціальних локаціях.

Поделиться:

Цього понеділка, 27-го червня, зірки каналу 1+1 Валентина Хамайко та Олександр ПоповВалентина Хамайко і Олександр Попов стануть ведучими конкурсу молодих дизайнерів підтримають молодих fashion-талантів та стануть ведучими фіналу XVIІ Всеукраїнського конкурсу молодих дизайнерів одягу Погляд у майбутнє, що відбудеться в Одесі.

Проект Погляд у майбутнє – це загальнонаціональна ініціатива, заснована у 2000 році, що традиційно входить в офіційну програму Odessa HOLIDAY FASHION WEEK.

Погляд у майбутнє відкрив для світу моди такі знані імена, як Іван Фролов, який створив сукню для виступу ДжамалиДизайнер Іван Фролов розповів, чому в Джамали відібрали сукню після Євробачення 2016 на Євробачення 2016, Андре Тан, Наталя Каменська, Жан Гріцфельдт та багато інших. Цього року Odessa HOLIDAY FASHION WEEK проходить з 25 по 27 червня.

На гостей цієї унікальної модної події чекатимуть покази провідних українських дизайнерів, виставки, презентації та fashion show на спеціальних локаціях. Творчі пошуки фіналістів буде оцінювати компетентне журі, у складі якого відомі дизайнери: Олексій Залевський, Наталя Каменська, Саша Каневський, Артем Климчук, Олеся Кононова, Маша Рева, Іван Фролов. Голова журі Конкурсу – Лілія Пустовіт. Голова оргкомітету Конкурсу – Ірина Данилевська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які сукні обирають модниці літом 2016

Протягом трьох днів гості та журналісти матимуть змогу відвідати 30 подій – fashion show, презентації, арт-проекти та модні вечірки у найпрестижніших місцях Одеси. Три офіційні премії Конкурсу завжди підтримуються професійними призами.

ҐРАН-ПРІ. Ґрант для створення наступної колекції та можливість участі у проекті Нові імена в рамках Ukrainian Fashion Week вже втретє буде надано відомою бізнес-леді, власницею Fairmont Grand Hotel Kyiv та засновницею благодійного фонду Обираємо майбутнє разом Єлизаветою Юрушевою.

ДРУГА ОФІЦІЙНА ПРЕМІЯ. Професійний подарунок від торговельної марки Braun – прасувальна система CareStyle 5. Другою частиною призу стане контракт на створення капсульної колекції для мережі магазинів ПАРА SOLO.

ТРЕТЯ ОФІЦІЙНА ПРЕМІЯ. Участь у Міжнародному конкурсі дизайнерів одягу Benext Fashion Design Contest, яку забезпечує оргкомітет Ukrainian Fashion Week.

Спеціальний приз за найкреативнішу колекцію Конкурсу – культурно-освітня подорож до Парижа в рамках Програми ART & MODE À PARIS від Studio Parisien des Arts et de la Mode (Паризької студії мистецтва та моди). Партнером цієї спеціальної премії виступає Parfum Büro (експерт високої парфумерії).

Спеціальний приз за найякісніше втілення ідей (за високу якість пошиття колекції для Конкурсу) – професійне швейне обладнання від компанії SOFTORG, флагмана вітчизняного ринку промислового швейного обладнання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модні поради: яке взуття носити влітку 2016

Конкурс Погляд у майбутнє був стартовим майданчиком для вже відомих українських модельєрів, серед яких Олена Буреніна, Андре Тан, Наталя Каменська, Олеся Кононова, Володимир Подолян, Артем Климчук, Ксенія Шнайдер, Олександр Каневський, Олена Пржонська, Діна Линник, Яся Хоменко, Маша Рева, Іван Фролов, Жан Ґріцфельдт та інші відомі дизайнери.

Погляд у майбутнє вже 16 років відкриває нові імена та підтверджує переконливе майбутнє української моди. Участь у Конкурсі дає шанс молодим дизайнерам продемонструвати свій творчий потенціал фахівцям та шанувальникам моди, привернути увагу засобів масової інформації, отримати фінансову підтримку інвесторів та можливість співпраці з відомими дизайнерами і брендами – тобто створити своє майбутнє.

Нагадаємо, що дизайнер Олена Голець розповіла про модні фасони купальників для всіх типів фігури.