Варя Кошова зізналася, що її поєднує з Потапом

Донька Євгена Кошового зробила неочікуване зізнання.

Поделиться:

Хто сниться MONATIKу та з чим спить ПотапЗа лаштунками дитячого талан-шоу «Голос. Діти 3» донька відомого коміка студії «Квартал 95» Варвара Кошова розповіла про своїх кумирів і емоції, які вона відчувала під час виступу на головній сцені країни.

За словами Варі Кошової, усі її кумири – життєрадісні та талановиті люди. Гурт MOZGI та «Время и стекло» не лише творять сучасну музику, а ще й випромінюють позитив.

Юна артистка також захоплюється творчістю переможниці Євробачення 2016 і зіркового тренера сьомого сезону «Голос країни» Джамали.

Проте найбільший кумир Варвари Кошової – її зірковий тренер Потап.

Я дуже хотіла потрапити до нього в команду. Потап дуже позитивний і вміє радіти життю, як і я. Ми з ним дуже схожі, – стверджує дівчинка.

Варя Кошова переконує, що вона дуже старанно готувалася до виступу на сцені «Голос. Діти 3». Дівчинка поставила собі за мету заспівати так, як не зможе заспівати ніхто з її конкурентів.

Я хотіла виступити так, щоб розірвати всю залу на шматочки. Я дуже рада, що пройшла далі, – каже Варя.

Своєю найбільшою перевагою донька Євгена Кошового називає те, що вона найбільше з усіх радіє. Юна артистка називає себе справжньою вибухівкою.

Нагадаємо, що нещодавно Ольга Фреймут повернулася на сцену «Голос. Діти 3».