Ведуча "Секс-місії" зміниться до невпізнаваності заради модного показу

Ведуча "Секс-місії" зміниться до невпізнаваності заради модного показу

Світлана Усенко вийде на подіум Ukrainian Fashion Week у яскравому дизайнерському вбранні.

Поделиться:

Ведуча програми "Секс-місія" Світлана Усенко вийде на подіум Ukrainian Fashion Week у яскравому дизайнерському вбранні. Над її образом працює відома дизайнер Анна Панченко.

Те, що образ буде незвичним, стало зрозуміло з перших хвилин примірки.

"Ми обрали костюм дуже цікавого крою. Я навіть не одразу збагнула, як саме його потрібно вдягати, - знадобилася допомога авторів, - ділиться враженнями Світлана. - Зате з кольором ми визначилися дуже швидко!".

Яким саме буде остаточний образ ведучої, дизайнери тримають в секреті. Однак відомо, що Світлана Усенко вже готується до дефіле на високих підборах.

"На участь у показі погодилася одразу. Це красиво! І завжди цікаво спробувати себе у ролі моделі, особливо на Ukrainian Fashion Week. Зі зростом 160 см, як у мене, вийти на подіум хоч раз у житті - велика подія", - говорить Світлана Усенко.

Ведуча запевняє: у житті високі підбори для неї не є чимось особливим. Головне, аби взуття було до душі.

Нагадаємо, показ "Fashion у прямому ефірі" відбудеться 12 жовтня в рамках Ukrainian Fashion Week. У ньому візьмуть участь ведучі групи каналів 1+1 - Алла Мазур, Марічка Падалко, Лідія Таран, Наталія Мосейчук, Юлія Бориско, Марина Леончук, Людмила Барбір, Руслан Сенічкін, Єгор Гордєєв, Данило Грачов та інші телезірки.

Індивідуальний образ для кожного ведучого створює окремий дизайнер. Так Марічка Падалко приміряла оксамитову сукню як у Скарлетт О'Хара, а Марина Леончук встановила рекорд в ател'є відомого дизайнера.

Відкриє модний показ Лідія Таран у романтичному образі.