Ведучі «Одруження наосліп» дали поради, як побудувати щасливі стосунки

Єгор Тополов та Олена Любченко прикрасили обкладинку популярного видання і дали ексклюзивне інтерв'ю.

Поделиться:

Ведучі та психологи реаліті-шоу «Одруження наосліп» Єгор Тополов та Олена Любченко напередодні прем’єри проекту прикрасили обкладинку журналу «TV-парк» і розповіли про нововведення в третьому сезоні.

Одним зі нововведень стали весільні подарунки, які герої мають підготувати один одному ще до знайомства.

З цього подарунку можна зрозуміти відразу дуже багато речей: чого людина чекає від стосунків, як вона уявляє свого обранця, яка вона сама, - запевняє Олена Любченко. 

Іншим нововведенням стали випробування, які «молодята» можуть давати одне одному, щоб перевірити, як вони поводитимуться в неочікуваних ситуаціях.

Ведучий та психолог Єгор Тополов відкрив таємницю, як він та Олена Любченко «об’єднують серця» та формують пари, яким доведеться прожити разом шість днів, а потім вирішити – повернути обручки чи продовжити стосунки поза програмою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секрет успішних стосунків між чоловіком і жінкою у сучасному світі

Ми враховуємо психологічну, емоційну і сексуальну сумісність наших героїв, а також дізнаємося особливості їх минулого, беремо до уваги побажання і переваги самих учасників, – каже Єгор Тополов.

Психологи також запевнили, що мрії більшості учасників реаліті-шоу здійснюються практично на 100%, але у всіх випадках заради того, щоб завоювати свій ідеал, треба попрацювати.

Крім того, ведучі дали поради читачам, як побудувати щасливі та довготривалі стосунки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психолог проекту «Одруження наосліп» розповів, як побудувати міцні стосунки

Найважливіший фактор того, щоб було щасливе сімейне життя - не звинувачувати обставини, дружину чи чоловіка, а змінюватися самому, ставати кращим, визнавати і справлятися зі своїми недоліками, – каже Олена Любченко.

Інші цікаві подробиці знімань проекту «Одруження наосліп» читайте в свіжому номері журналу «TV-парк», а нові випуски проекту дивіться щосереди о 22:00 з 8 лютого на «1+1».