Ведучими третього сезону «Голос.Діти» на «1+1» стануть Юрій Горбунов і Катя Осадча

Ведучими третього сезону Голос.Діти на 1+1 стануть Юрій Горбунов і Катя Осадча

Стали відомі імена ведучих третього сезону дитячого вокального проекту «Голос.Діти» на телеканалі «1+1».

Поделиться:

Ними знову став незмінний тандем, що полюбився дітям і дорослим, Юрій Горбунов та Катя ОсадчаКатя Осадча.

«Проект «Голос.Діти» зараз дуже потрібен Україні. Ми всі віримо в те, що у нас в країні все буде добре, що нас чекає дуже гарне світле майбутнє. І саме історії дітей, які приходять на проект, їх позитивний настрій і все, що відбувається на сцені і за лаштунками, точно дає нам це відчуття впевненості. Адже підростає нове прогресивне покоління, яке буде творити майбутнє нашої країни. Телеканал «1+1» здійснює мрію сотень дітей, які мають можливість вийти на професійну сцену, отримати коментарі тренерів, а з цим безцінний досвід», - коментує Катя Осадча.

Як відомо, популярна телепара має великий досвід роботи в дитячих розважальних проектах телеканалу «1+1». Юрій ГорбуновЮрій Горбунов та Катя Осадча були ведучими другого сезону «Голос.Діти», п'ятого сезону «Голосу країни», а в проекті «Маленькі Гіганти» Юрій навіть брав участь у якості зіркового судді.

«Я дуже радий, що телеканал«1+1»продовжує свою традицію виробництва дитячих розважальних проектів. Після участі в багатьох проектах можу сказати, що саме дитячі шоу мають для мене особливе значення. Вони зігрівають душу, надихають і мотивують з упевненістю дивитися в майбутнє», - каже Юрій Горбунов.

Новий сезон дитячого вокального проекту «Голос.Діти» обіцяє стати найбільш позитивним і життєрадісним. Уже зараз продюсери відзначають, що учасники третього сезону - абсолютно нове покоління дітей, сучасних, яскравих і вільних від стереотипів, сміливих у самовираженні, при цьому – вони володіють унікальними тембрами і найсильнішими голосами.

Над проектом «Голос.Діти-3» працює команда «1+1 Продакшн» під керівництвом Вікторії Лезіної. Музичний продюсер проекту - Руслан Квінта.