Вихованець дитбудинку Влад Дюрик: "Мені не хочеться, аби мене жаліли"

Вихованець дитбудинку Влад Дюрик: "Мені не хочеться, аби мене жаліли"

Підопічний Тамари Гвердцителі розповів про виснажливий "відбір наосліп" 

Поделиться:

Два тижні тому глядачі "Голосу країни. Перезавантаження" почули зі сцени проекту 19-річного вихованця дитбудинку Владислава Дюрика. Хлопець із непростою долею потішив глядачів виконанням пісні Джо Кокера "You are so beautiful" і на останній секунді розвернув крісло Тамари Гвердцителі.

У інтерв'ю varosh.com.ua учасник співочого шоу розповів про виснажливий "відбір наосліп" і те, чого найменше хоче від своїх прихильників. Окрім того, Влад зізнався, що міг не стати частиною "Голосу країни".

"Коли ми мали їхати на кастинг у Львів, зранку мені зателефонували і сказали, що все відміняється, бо захворів водій. Здавалося, що то знак. Але через годину ми все ж виїхали і встигли на кастинг. Усе пройшло добре і мені сказали готуватися до Києва", - згадав Дюрик.

До речі, юнак навіть не уявляв, що столичний відбір потребуватиме неабияких фізичних і моральних зусиль.

"Сам день прослуховувань був дуже складним. Усе тривало з 8-ї ранку до 2-ї ночі. Це дуже виснажливо і виходити на сцену о 23:00 доволі складно. У мене ще й температура була. Але я мусив йти до кінця, бо вже чималий шлях був позаду", - розповів учасник, який щирістю й зворушливістю підкорив найдосвідченішого тренера "Голосу країни".

"Тамара Гвердцителі дуже розумна жінка і неймовірно талановита співачка. А ще вона добра і глибока людина – як справжня мама", - поділився враженнями молодий виконавець.

Ще під час ефіру глядачам упала в очі подібність Влада із деякими російськими співаками. Як виявилося, учасник співочого шоу не в захваті від таких паралелей.

"Не люблю, коли люди порівнюють і кажуть, що я схожий на Діму Білана чи на Сергія Лазарєва. Все ж хочеться, аби бачили мене та музику, яку я виконую", - сподівається підопічний Гвердцителі.

Також Дюрик вірить, що прихильники цінуватимуть його за творчість, а не за життєву драму:

"Єдине, чого мені не хочеться – це, аби мене жаліли", - сказав Влад.

Із ким Владислав зіткнеться у вокальних боях на "Голосі країни", дізнаємося уже зовсім скоро.