Влад Яма розповів, як подолав кризу стосунків у шлюбі

Суддя шоу Ліга сміху розповів, як почувається в ролі судді Ліги сміху.

Поделиться:

Його ім’я асоціюється із запальним ча-ча-ча та пристрасною румбою. 10 років тому на паркеті шоу Танці з зірками Влад Яма змусив всю країну говорити про латиноамериканські танці. Шалена слава, яка прийшла до Влада, після прем’єри мегауспішного проекту тільки підштовхнула Яму рухатися. далі. Сьогодні він один із найвпливовіших танцювальних суддів країни. А нещодавно Влад відкрив у собі гумористичний талант та став одним із зіркових тренерів розважального проекту Ліга сміху

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влад Яма прокоментував свій дебют у Лізі Сміху

Влад зізнається, що протягом трьох років мріяв стати суддею Ліги сміху, але не був впевнений, що ця справа справді «його».

«У суддях Ліги сміху завжди сиділи професійні люди, що добре розбираються у вдалих жартах. Однак я обожнюю гумор. Зараз з’являється багато жартів про мене щодо зачіски, прізвища, танців. А коли це прозвучить від мене зі сцени - мабуть, це буде ще смішніше». 

Хореограф стверджує, що наполегливо готується до кожного виступу на сцені Ліги сміху. 

«Вночі, коли я приймав душ, я почав повторювати свою роль перед великим дзеркалом», - із посмішкою згадує Влад. 

Влад Яма також розповів, які новинки приготував для нас новий сезон гумористичного проекту:

Цього року наприкінці гри батл вигллядає трохи по-іншому. Там є моменти для повної імпровізації, в тому числі й для суддів. 

Новий суддя Ліги сміху зізнається, що у повсякденному житті любить пожартувати у сімейному колі та із друзями. Крім того, Влад пригадав кумедну історію із минулого:

«Коли мені було 19, від мене пішла дівчина. Я знав, до кого вона пішла і чомусь вирішив, що у того хлопця краще почуття гумору. Під час подорожей у потягах я почав читати збірки анекдотів і таким чином, почав запам’ятовувати жарти». 

Говорячи про стосунки із дружиною, які тривають вже 10 років, Влад зізнався, що без кризи у шлюбі не обійшлося. Однак парі вдалося відновити ніжні почуття один до одного. 

Було таке, що ми зовсім не спілкувалися. Але потім я зрозумів, що не хочу і не можу бути без неї. Треба відчувати свою людину і тримати її біля себе. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стала відома дата прем'єри четвертого сезону Ліги сміху