Володимир Остапчук розповів, чому школярем ніколи не виходив у двір

Школа

Напередодні прем’єри серіалу Школа українські зірки пригадали дитинство.

Поделиться:

Сьогодні о 20:15 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра україномовного серіалу Школа, який розкаже невигадані історії з життя сучасної , підлітків, про їхні стосунки із викладачами та батьками. Напередодні прем’єри українські зірки згадали шкільні часи та поділилися відвертими історіями про дитячу жорстокість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Творці серіалу Школа: «Цей проект став стартом для нових українських зірок»

Володимир Остапчук, ведучий програми Інспектор. Міста, розповів про свої буремні шкільні часи, які припали на 90-ті роки. 

«Я вважаю, дуже круто, що зараз виходить серіал про проблеми школярів, які часто замовчують. Більшість батьків навіть не підозрює про проблеми своїх дітей у школі і думає, що буллінг – це страшне слово з американських фільмів. У нас це просто називається «чмирінг». Я навчався в школі, де викладала моя мама, і мені як вчительській дитині було спокійніше, ніж іншим. Я був відмінником, закінчив школу з відзнакою. Але в 9 класі сталася одна прикра історія: я вибіг до вбиральні, в якій на мене чекало кілька одинадцятикласників. Вони закрили мене в туалеті, почали штовхати, лишили кілька синців. Головною претензією до мене було те, що я «заучка». Пам’ятаю, що хотів розповісти про це мамі, але вони прийшли до роздягальні на наступній перерві і залякали мене так, що про цю історію я мовчав тривалий час. Через 5 років я випадково зустрів головного із тої банди, але він мене не впізнав. Я хотів підійти до нього і «вмазати» за ту ситуацію, але коли побачив, як він виглядає, вирішив, що життя його і так не пожаліло. – згадує зірка. – Також у мене був друг в школі, якого постійно ображали. Його обливали водою, скидали з третього поверху в клумбу, склеювали кеди на фізкультурі. Такими були школи в «лихі 90-ті». Я був єдиною дитиною у будинку, яка ніколи не виходила гуляти у двір. Прикро, що більшість із моїх «друзів дитинства» стали алкоголіками чи наркоманами. Мої батьки дуже мудро вчинили – мене та брата із сестрою віддавали на всі можливі гуртки. Якби не це, я міг доєднатися до моїх знайомих».

Володимир Остапчук

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як виховати успішну дитину: 10 важливих кроків

Також свого часу ведучий Сніданку з 1+1 Руслан Сенічкін поділився відвертою шкільною історією. Він розповів, що вчителі мовчали, коли його гуртом били інші учні.

Ніхто не намагався мене захистити. Фактично, всі чекали на те, що мене будуть бити, - пригадав ведучий. 

 

Український актор, зірка серіалу Село на мільйон та Сувенір із Одеси, Дмитро Сова також загадав свої шкільні роки.

«Пам’ятаю, як до нашого класу прийшла новенька дівчинка, у якої виявили педикульоз. Звісно, її почали дражнити. І саме в цей час у класі з’явився новенький хлопець, який дозволяв собі серйозно ображати цю дівчинку, хотів зробити її жертвою для всього класу. Одного разу я не витримав, заступився за неї, і цей хлопець опинився у відрі з водою. На мою думку, найкращим рецептом розвивати дитину та врятувати її від неправильних компаній може стати творчість та спорт. Тоді усі сили та думки будуть зайняті улюбленим заняттям», - розповідає Дмитро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 професій майбутнього: Ким працюватимуть наші діти

Популярний український актор та зірка серіалу Село на мільйон Євген Капорін поділився власною історією про школу.

«Я виріс в місті, де в 90-ті роки злочинність серед дітей була дуже розвинена. І як не старалися вчителі, школа була розсадником підлітків-хуліганів. Найцікавіше, що деякі дівчатка (хоча їх було менше, ніж хлопців) теж намагалися бути «гангстер-леді». Над тими, хто не міг за себе постояти, постійного знущалися та били. І все це відбувалось у шостому класі! Мені пощастило, що в цей період я займався спортом і відвідував драматичну студію, тому весь мій вільний час був зайнятий».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 порад, чого насправді потрібно вчити дітей

Нагадаємо, у центрі сценарію Школи - пара молодих викладачів, які випадково потрапили на роботу до однієї з українських шкіл. Успішна бізнес-леді Катя пішла працювати до школи вчителькою економіки заради того, щоб налагодити стосунки із донькою. У навчальному закладі вона зустрічається із новим викладачем англійської мови Алексом, і це знайомство змінює життя молодих людей.

Головні ролі виконують Яніна Андрєєва, Микита Вакулюк, Єлизавета Василенко, Олександр Петренко, Ірина Кудашова, Анна Тринчер, Карина Чернявська, Олег Виговський, Богдан Осадчук.

Новости по теме