#ВсеЩоТебеНеВбиває: Джамала розповіла, як її цькували у школі

Голос країни

Співачка неодноразово ставала жертвою булінгу.

Поделиться:

Тренер Голосу країни Джамала зізналася, що в дитинстві зіштовхнулася з булінгом. Таку новину співачка опублікувала на своїй сторінці у Фейсбук і додала у пост популярний в останні дні хештег #ВсеЩоТебеНеВбиває. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Історія школяра, яка пробирає до сліз: Pianoбой представив новий кліп

Джамала розповіла, що зазнала цькувань не тільки під час навчання в школі, а й в музичному училищі: 

«Я багато разів у житті зіштовхувалася з цькуванням, тільки в той час ніхто не використовував слово «булінг». Як мене тільки в школі не обзивали! Говорили, що у мене «безглузде прізвище», що я «задрот», «пеша» (бо любила співати в класі). А скільки довелося вислухати стосовно своєї національності і релігії! У музичному училищі це, до речі, тривало, правда, вже не такою мірою. Коли у 17 років я вирішила вступати до консерваторії, всі говорили: «Куди ти рипаєшся, село, сиди на місці». Таких історій були десятки на різних етапах».

Співачка також зазначила, що згодом зрозуміла, що все зробила правильно, а люди їй просто заздрили, адже якщо ти комусь не подобаєшся, отже, ти інший, особливий і не такий як усі. 

Флешмоб #ВсеЩоТебеНеВбиває набирає популярності після прем'єри кліпу співака Pianoбой на однойменну пісню. У відеороботі музикант торкнувся теми булінгу у школах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі обговорюють виступ 14-річної Джамали (відео)

Новости по теме