Зеленський про Розсміши коміка. Діти: В цьому сезоні ми б’ємо рекорд

Що відбувається залаштунками улюбленого розважального шоу?

Поделиться:

Маленькі жартівники та великі гроші - студія Квартал 95 знімає новий сезон улюбленого розважального шоу Розсміши коміки. Діти. У третьому сезоні комедійного проекту правила залишилися незмінними - юні учасники можуть отримати великі гроші, якщо протягом однієї хвилини змусять сміятися хоча б одного із гумористів - Володимира Зеленського або Євгенія Кошового. 

Під час зйомок шоу майже кожному маленькому гумористу вдається насмішити зіркових суддів. Навіть хвилюючись, дітям вдається виклакати посмішку у Володимира чи Євгена. 

В цьому сезоні ми б’ємо рекорд, тому що є дуже мало дітей, які програли. Кастинг був серйознішим, і прийшло дуже багато талановитих дітей. Ми віддали чимало грошей, - зізнається Володимир Зеленський. 

За дотриманням правил на шоу слідкує ведуча Настя Каменських. Настя одразу ж зупиняє час, коли бачить, як хтось із суддів сміється. 

«Я дуже часто допомагаю дітям. Якщо за першу хвилину коміки не засміялися, а я розумію, що дитина здатна їх розсмішити, я даю їй ще один шанс», - розповідає Настя.  

Настя не приховує своєї прихильності до маленьких учасників. Для цього є поважна причина:

Вчинки дітей часто бувають такими милими! Можливо, я вже в такому віці, коли так хочеться дітей. 

У новому сезоні Розсміши коміка. Діти викликати усмішку Володимира Зеленського та Євгена Кошового спробує донька ведучої 1+1 Лідії Таран Василина. Ведуча зізналася, що хвилювалася за двох, а Василина розповіла, що придумувала жарти разом із подругами. 

У шоу також взяв участь онук Віктора Павлика Давид, який розповість історії з життя свого зіркового дідуся, а дочка Дяді Жори Устина зважиться піти по стопах свого батька і проявити свій талант гумориста.

«Вже третій раз пропонував доньці піти на Розсміши коміка. Діти. Я був впевнений, що їй сподобається. Це ж так весело - розповідати жарти, аби розсмішити людей. Я хотів, щоб вона відчула, як працюю я. Для першого разу у неї дуже добрий результат», - зізнається Дядя Жора. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька Лідії Таран візьме участь у «Розсміши коміка. Діти»