Олексій Душка розкаже всю правду про алкоголь

Фуд-експерт проведе перевірку якості алкогольних напоїв

Поделиться:

Сьогодні, 3 жовтня о 22:00 у програмі Життя без обману на каналі 1+1 ведучий Олексій Душка разом з командою проекту розвінчає популярні міфи та проведе експертизу якості вина, бренді та пива.

Ведучий зазначає, що не завжди якісні вина закривають виключно корковими пробками. Згідно із дослідженнями, що провели австралійські вченні, пробки в закрутку навіть краще захищають вино від попадання різних бактерій при довгому зберіганні. Тому коркова пробка – це скоріше данина традиції, а не ознака високої якості.

Крім того, вперше в історії існування проекту Життя без обману експерти в лабораторії не змогли перевірити якість продукції, тому Олексій Душка звернувся до досвідченого сомельє, який і допоміг викрити обман виробників.

«Ми прислухаємося до наших глядачів, і тому цього сезону взялися за цю тему. Час від часу більшість людей купують алкоголь. Ми розкажемо, як обрати якісний продукт, і при цьому не переплачувати», - коментує Олексій Душка.

Що виробники можуть підмішувати у солодкі сорти вин, від якого компоненту на ранок болить голова, чому з восьми зразків бренді тільки один виявився якісним, яке українське пиво за доступною ціною не поступається німецькому та чи пройшло перевірку у досвідченого дегустатора алкогольні напої вашої улюбленої торгової марки – дізнайтеся сьогодні о 22.00 у новому випуску Життя без обману.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 продуктів, із якими вишукані сири смакують найкраще