Зірка "Кухні" переїде до Голлівуду?

Зірка "Кухні" переїде до Голлівуду?

Валерія Федорович мріє про творче зростання

Поделиться:

Учора на телеканалі "1+1" відбулася прем'єра четвертого сезону найсмачнішого серіалу "Кухня". Як і в попередній частині, з особливим задоволенням глядачі спостерігають за грою Валерії Федорович, яка втілила на екрані харизматичну й вперту доньку шефа. Зараз свої унікальні молекулярні страви дівчина готує в компанії Дмитра Нагієва та Олени Подкамінської і традиційно стає причиною щирих усмішок прихильників. У інтерв'ю HELLO! зірка комедії розповіла, як потрапила на "Кухню" і про які кар'єрні звершення мріє.

"З "Кухнею" все сталося випадково. Одного разу під час навчального спектаклю (Федорович закінчила Театральне училище імені Щепкіна. - Ред.) мені довелося замінювати актрису, яка захворіла. Роль була зовсім не моя, доводилося грати зухвалу і сексуальну дівчину. Саме в такому образі мене побачив кастинг-директор серіалу і запросив на проби", - згадала щасливу випадковість акторка.

Роль у популярному серіалі прославила дівчину на батьківщині, та вона зізнається: мріє про більший масштаб.

"Якби мені запропонували хоча б мікроскопічну роль офіціантки в Голлівуді, то я б відразу погодилася. Я тільки починаю свою кар'єру, мені все цікаво... І якщо мені трапиться справді цікавий сценарій режисера-початківця, то я готова безкоштовно знятися. Чом би й ні?" - сказава Валерія.

Дивіться нові серії "Кухні" із понеділка по четвер о 21:20 на "1+1".