Зірка серіалу Хазяйка Катерина Варченко розповіла про чоловіка та весілля

Хазяйка
Зірка серіалу Хазяйка Катерина Варченко розповіла про чоловіка та весілля

Акторка Катерина Варченко розповіла Світському життю, як  пройшло її весілля – реальне, а не серіальне.

Поделиться:

Акторка Катерина Варченко розповіла Світському життю, як  пройшло її весілля – реальне, а не серіальне.

Нагадаємо, що 15 лютого вийшла 9 серія Хазяйки, в якій Наташа Суворова (героїня Катерини Варченко) переживає важкі часи. Хазяйка зачинила її у психіатричній лікарні, в  якій дівчина змушена проходити через знущання.

В житті Катерини Варченко все гарно. Катерина Осадча дізналася деякі таємниці.

Катю, в один момент з акторки Молодого театру ви перетворилися на телезірку. Зараз ви маєте багато телевізійних проектів, один з них – серіал Хазяйка на каналі 1+1. Не дивлячись на те, що ви така молода, вже маєте чоловіка, він теж сьогодні тут на вернісажі. Як змінилося ваше подружнє життя після того, як ви стали телезіркою. У вас побільшало прихильників? Можливо, чоловік почав ревнувати?

– Насправді, він також актор, йому також пишуть. Нещодавно він відзнявся у проекті 95 кварталу, пародія на Шерлока, він там грає Моріарті. Дуже багато дівчат йому пишуть.

Тому ви ревнуєте?

– Я розумію, що це повинно бути, йому приємно, і мені приємно. Він розуміє, як це – цілуватися в кадрі з іншим, я не з одним чоловіком цілувалася в кадрі. Він розуміє сам процес, акторську кухню. Можливо, десь вглибині душі ревнує, але не показує і я йому дуже за це вдячна. До речі, під час зйомок Хазяйки ми одружилися.

Тобто, ви пішли в свій вихідний і розписалися?

– Ми поставили будильник, я пам'ятаю, на 8 ранку, розпис був о 9. Він одягнув футболку Game over, я – футболку з Мікі Маусом.

Тобто, ви вирішили не робити з цього величезного свята.

– Це була субота, 16 число, а за місяць до цього він мене повів гуляти. Я думала, що буде показувати архітектуру, яку дуже полюбляє, а він привів у РАГС. Ми вирішили, що не будемо робити велике свято, вирішили, що зробимо свято, але з батьками. Може, десь у Львові, або за кордоном. Але поки що для цього збираємо емоції.

Іноді, коли люди розписуються, життя якось змінюється. Якимось чином цей штамп у паспорті змінює ставлення один до одного.

– Досі дуже незвично казати: "чоловік", "дружина". Взагалі, штамп в паспорті – це штамп в паспорті.

Нагадаємо, сьогодні, 16 лютого, в ефірі 1+1 можна буде переглянути 10 серію Хазяйки. 

Новости по теме