Зірки Школи розповіли, чого чекають від другого сезону серіалу

Школа

Актори поділилися очікуваннями від продовження популярної стрічки.

Поделиться:

Попри те, що зйомки другого сезону серіалу Школа ще не розпочалися, актори стрічки намагаються підтримувати стосунки. Так, нещодавно Яніна Андреєва, Ірина Кудашова, Олександр Петренко, Богдан Осадчук та Олег Виговський прийшли на зйомки «нокаутів» Голосу країни-8, аби повболівати за свою колегу Анну Трінчер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стали відомі імена блогерів, які лідирують у народному кастингу Школи

Аня – класна дівчинка, молодець. У неї великий потенціал. Вона йде до своєї мети попри все. Вона прекрасна! Ми насправді пишаємося нею, віримо та любимо, — говорять зірки Школи.  

«Дуже рада, що ви до мене сьогодні прийшли. Це двічі збільшило мої сили та дало мені ще більше віри. Ви велика моя підтримка, моя друга родина. Мої найкращі!» – звернулася до колег по знімальному майданчику Анна.

Нагадаємо, що дівчина залишилися частиною команди Джамали – і тепер глядачі 1+1 побачать її у прямих ефірах Голосу країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Трінчер випустила новий кліп з актором серіалу Школа

Актори вже з нетерпінням чекають на зйомки другого сезону Школи та вірять, що у житті їхніх героїв стануться цікаві повороти.

«Дуже сподіваюся, що сюжет буде драматичним. Перший сезон став для мене великим досвідом. Тож у другому сезоні буду зовсім інша я, зовсім інша моя героїня. Думаю, глядачі побачать мене з іншого боку та полюблять Нату ще більше», – розповіла Анна Трічнер.

У другому сезоні ми дізнаємося, хто ж такий невідомий, який мені пише, – заінтригувала Ірина Кудашова.

Я хочу, щоб в сценарій дописали ще якогось третього чоловіка для мене, якогось красеня (сміється). Багато хочу?.. – зізналася Яніна Андреєва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка Школи Яніна Андреєва вперше показала свою доньку

Новости по теме