Журналісти «Грошей» розкажуть про яхти та валютні рахунки священика-мільйонера

Журналісти «Грошей» розкажуть про яхти та валютні рахунки священика-мільйонера
1plus1.ua

Дострокові вибори до Рахункової палати, нахабне вбивство бізнесмена та священник-мільйонер – сьогодні в програмі «Гроші».

Поделиться:

Сьогодні о 22:00 програма «Гроші» покаже нову серію сенсаційних сюжетів для телеглядачів каналу 1+1.

Першою темою випуску «Грошей» стане розслідування зухвалого вбивства бізнесмена Олександра Ряжева в центрі Києва. Зокрема, журналістам вдалось дізнатись чому розстріл одеського бізнесмена був більше схожим на демонстративну страту, ніж на замовне вбивство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У програмі «Гроші» покажуть, як громадська організація ошукує пенсіонерів

Також «Гроші» не оминули увагою й ситуацію щодо дострокових перевиборів до Рахункової палати. Верховна Рада України мала обрати новий склад членів Рахункової палати ще в 2015 році, проте цього не відбулось й досі.

Крім того, очільник відомства, члени якого мають перевіряти бухгалтерію всіх відомств і навіть спецслужб, наразі знаходиться під слідством. «Гроші» з’ясували, чому саме зараз Верховна Рада вирішила провести дострокові вибори, і кого депутати ВР намагаються «проштовхнути» до лав відомства наділеного широкими повноваженнями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим доводиться ризикувати журналістам програми «Гроші»

Окрім цього, журналісти «Грошей» провели розслідування, в якому покажуть статки Митрополита Харківського і Богодухівського Онуфрія. Зокрема, автори сюжету знайшли машини, квартири, будинки, яхти та навіть валютні рахунки священнослужителя.

Минулого тижня розгорівся скандал навколо «Сбербанка России», який визнав паспорти ДНР та ЛНР. Це викликало значну хвилю обурення з боку активістів і політиків. «Гроші» дослідили місце російського капіталу на фінансовому ринку України, який сьогодні складає 60%, та спробували дізнатись, чим загрожує таке фінансове становище, та чи можна урегулювати діяльність банку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У програмі «Гроші» розкажуть про закриття відомих сайтів «Fs.to» і «Ex.ua»

«Гроші» продовжують розслідування корупційних схем в «Укравтодорі». Хто є «королями доріг», які роками розкрадають державні кошти та вирішують, що будуть ремонтувати, а що ні, а також як проводяться тендери і працює система «відкатів».

На додаток, «Гроші» розкажуть про іноземців, які в своїх країнах звикли працювати чесно й прозоро, і які довели, що в Україні бізнес також може бути чесним, прозорим і прибутковим. 

Про це та інше дізнавайтеся у програмі «Гроші» сьогодні о 22:00 на телеканалі 1+1.