Як буллінг у дитинстві впливає на особисте життя

Сьогодні о 22.00 на глядачів 1+1 чекає новий випуск реаліті Одруження наосліп.

Поделиться:

Сьогодні о 22.00 на телеглядачів 1+1 чекає новий випуск реаліті Одруження наосліп, яке допомагає чоловікам та жінкам зрозуміти причини невдач у минулих стосунках та знайти щастя у нових.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 1+1 розпочав кастинг на новий сезон Одруження наосліп

Героєм нового випуску стане 33-річний IT-спеціаліст Олександр, який мріє зустріти кохання всього життя. Цілеспрямований, терплячий і тактовний хлопець пережив зраду коханої, яку так і не зміг пробачити. Олександр шукає гарну, відкриту та розумну дівчину, яку зможе оточити турботою та ніжністю.

«Коли чоловік щиро кохає жінку, він здатен на справжні вчинки. Олександр саме з тих, хто готовий на подвиги заради кохання», - описує героя програми ведуча Олена Любченко.

Психологи та ведучі реаліті Одруження наосліп Єгор Тополов і Олена Любченко оберуть пару для Олександра на основі психологічної та емоційно-сексуальної сумісності.

Дружиною Олександра в рамках проекту стане 28-річна красуня Каріна, яка працює моделлю. У неї не було довготривалих стосунків, проте не раз Каріна стикалася з розчаруванням в особистому житті. Енергійна та емоційна дівчина мріє про сильного та надійного супутника на все життя.

«У Каріни непростий життєвий шлях. Було багато випробувань та болю, які залишили дуже помітний слід на особистості дівчини», - коментує Єгор Тополов.

Каріна виросла в дитячому будинку, де стикнулася з буллінгом, агресією та рукоприкладством, які залишили глибоку відкриту рану у її серці.

Незважаючи на минулі розчарування, Каріна та Олександр звикли у стосунках щиро віддавати більше, ніж отримувати. Проте, парі доведеться стикнутися з випробуваннями власними спогадами, щоб здобути омріяне щастя.

«Чоловіки і жінки, які виросли в дитячих будинках, часто не мають прикладу сімейного життя, на який могли б орієнтуватися, будуючи власні стосунки. Крім того, збудувавши психологічні бар’єри перед близькістю з іншою людиною, люди прирікають себе на самотність. Каріні необхідно перебороти свій страх близькості та навчитись довіряти людям», - говорить Олена Любченко.

Щоб навчити пару довіряти одне одному та працювати в команді, психологи та ведучі Єгор Тополов і Олена Любченко запропонували героям проекту цікавий експеримент. Вони змушені будуть залишити комфортні апартаменти в центрі столиці та провести один день у сільському будинку без зручностей, де їм доведеться власноруч шукати їжу, розводити багаття та налагоджувати побут. 

Чи зможе Каріна зруйнувати власні психологічні бар’єри та побороти страх перед близькими стосунками, та чи підкорить її серце шляхетний і терплячий Олександр, дивіться вже сьогодні в новому випуску Одруження наосліп о 22.00 на 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Другий шанс: Як повернути довіру в стосунки