В «Одруженні наосліп» взяла участь українська Моніка Беллуччі (відео)

Сьогодні о 22.00 на «1+1» покажуть новий випуск проекту, в якому героїня одружиться наосліп з дорослим чоловіком, який так і залишився дитиною в душі.

Поделиться:

40-річна Лукерія - фотомодель, яка легко перевтілюється у будь-який образ. Загадкова та екстравагантна жінка з багатим внутрішнім світом здається «холодною» та стриманою, проте в душі вона пристрасна.  Лукерія вже має досвід сімейних стосунків і шукає друга та надійного чоловіка, який її зрозуміє, та яким  вона пишатиметься.

«Нареченим», якого їй підібрали експерти на основі психологічної та емоційно-сексуальної сумісності, стане 51-річний Віктор. Харизматичний та привабливий чоловік, незважаючи на вік, молодий і душею, і тілом. Віктор має творчу професію фотографа та інколи виступає моделлю на фотосесіях, а його друзі запевняють – з ним ніколи не засумуєш.

Віктор дуже інтелігентний, м'який, з ним дійсно приємно перебувати поруч. Він може дати багато тепла жінці. Проте, в душі він досі підліток, - розповідає ведуча та психолог Олена Любченко.

Віктор ніколи не був одруженим. Він мріє зустріти свою музу – творчу, мудру і привабливу жінку. У чоловіка є донька Катерина, з якою він не спілкується.

Психологи та ведучі проекту Єгор Тополов та Олена ЛюбченкоОлена Любченко впевнені – основи стосунків людини закладаються ще в дитинстві, тому створюючи щасливу родину, батьки передають цей досвід через покоління.

«У Віктора не було батька. Це дуже болісно для дитини. Дивовижно, як все повторюється. Зараз Віктор залишив свою доньку і знаходить тисячі виправдань, щоб не йти з нею на контакт. А потім ця дитина виросте і не матиме належного прикладу, який зможе брати за основу свого життя, і теж залишатиме когось без кохання. Ніколи не переставайте бути батьками», - коментує Єгор ТополовЄгор Тополов.

Віктор вже не раз звертався до проекту «Одруження наосліп» і нарешті отримав свій шанс на щасливі стосунки. Проте, заради них йому доведеться вперше подорослішати та навчитися брати на себе відповідальність. Перший крок до цього – позбутися старих образ, упереджень і спробувати знайти спільну мову з донькою.

Чи зможе Віктор довести загадковій Лукерії, що готовий до тривалих стосунків і відповідальності, та як впливає виховання дитини на її особисте життя в дорослому віці, телеглядачі побачать вже сьогодні о 22.00 на «1+1».