Бенедикт Камбербетч: 5 найкращих фільмів з британським красунчиком

Бенедикт Камбербетч: 5 найкращих фільмів з британським красунчиком
Фотографія з Instagram Бенедикта Камбербетча

Дивіться підбірку найкращих фільмів британського актора Бенедикта Камбербетча.

Поделиться:

Новий сезон серіалу «Шерлок» про геніального детектива з’явиться на великих екранах вже 1 січня 2017 року. Глядачі в усьому світі з нетерпінням чекають прем’єри, лише здогадуючись, які містичні таємниці та несподіванки чекають на них у новому сезоні.

Пропонуємо згадати найяскравіші ролі актора в кіно.

Телесеріал Шерлок

Відомий герой творів Артура Конан Дойла постає перед глядачами у новому образі. Гострий на язик, кмітливий та надзвичайно вродливий Шерлок Холмс змушує прикипіти до екранів та розгадувати таємниці злочинів разом.

Гра в імітацію

Історичний трилер з британським актором в головній ролі отримав Оскар за кращий адаптований сценарій та був номінований на Золотий глобус, нагороду BAFTA.

Фільм - це захоплююча історія про британського математика Алана Тюрінга, який намагався розшифрувати нацистський код Енігми для перемоги у Другій світовій війні.

П'ята влада

За цю стрічку Бенедикт Камбербетч удостоївся почесної нагороди Британський актор року. Фільм, що заснований на реальних подіях, розповідає історію стартапу WIKILEAKS, який за перші роки існування оприлюднив більше таємниць, ніж найвпливовіші світові ЗМІ, розкриваючи ганебну поведінку державних служб і фінансові злочини корпорацій.

Хоббіт: Битва п'яти воїнств

Фінальна частина кінотрилогії Хоббіт, де Бенедикт Камбербетч озвучив Смоґа, отримав винятково позитивні коментарі кінокритиків. Захоплююча історія пригод та боротьби в казковому світі зібрала 956 тисяч доларів, що зробило стрічку другим найуспішнішим фільмом 2014 року.

Хокінг

Завдяки ролі у британській драматичній стрічці про ранню кар’єру Стівена Хокінга Бенедикт Камбербетч отримав нагороду Золота німфа на фестивалі в Монте-Карло як кращий актор, а також був номінований на телевізійну премію BAFTA за кращу чоловічу роль.

Бенедикт Камбербетч став першим актором, який виконав роль Хокінга на екрані.

Читайте також підбірку 5 найкращих фільмів з Меріл Стріп.

Новости по теме