Як підібрати модний одяг для жінок із пишними формами

Дизайнер розповів, як за допомогою правильно підібраного одягу приховати недоліки та підкреслити переваги пишної фігури.

Поделиться:

Мода 2016: Найстильніші пляжні аксесуари літаСтрункі дівчата поступово втрачають популярність на модних подіумах. Жінки з пишними формами – сучасні фаворити світових дизайнерів, які роблять для них свої нові колекції і запрошують моделей плюс-сайз на свої покази.

У програмі Сніданок. Вихідний український дизайнер Андре Тан розповів, який одяг повинен бути в гардеробі стильної жінки з пишними формами.

1. Туніка з V-подібним глибоким вирізом

За словами Андре Тана, виріз повинен бути широким. Таким чином можна легко приховати недоліки фігури.

2. Сукня в смужку

Смужки допоможуть «зробити» ідеальну фігуру. Таке плаття допоможе приховати недоліки та підкреслити переваги кожної жінки, – каже Андре Тан.

3. Максі-спідницяМода 2016: Стильні спідниці на літо

За словами дизайнера, такі фасони спідниць допомагають жінкам плюс-сайз підкреслити талію. Найважливіше, щоб тканина максі-спідниці була легкою.

4. Вузькі штани

У жінок з пишними формами в гарберобі обов'язково повинні бути звичайні штани з тканини стрейч. Вони чудово поєднуються з вільними туніками та сорочками. Важливо, щоб штани були вкорочені або підгорнуті на 5-6 см. вище щиколотки.

5. Літній плащ

Андре Тан переконує, що плащ допоможе створити витончений, стрункий образ.

Нагадаємо, що нещодавно український дизайнер розповіла про модні фасони купальників для всіх типів фігури.