Особливості та переваги виробів зі шкірозамінника

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

Експерт розповів, як створити елегантний елегантний образ з еко-шкіри. 

Поделиться:

Персональний шопер та експерт програми «Сніданок з 1+1» Рост Дікой розповів про переваги еко-шкіри та порадив, як створити елегантний елегантний образ зі шкірозамінника. 

Експерт зауважує, що термін «еко-шкіра» з’явився декілька років назад. Мова йде про шкірозамінник, але дуже високої якості.

ПЕРЕВАГИ ЕКО-ШКІРИ

1. Вона довговічна — служитиме на порядок довше, аніж натуральна шкіра.

2. Вироби з еко-шкіри вдвічі дешевші, ніж з натуральної.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 4 поради, як створити ефектний діловий образ.

3. По якості еко-шкрі не поступається натуральній шкіри.

4. При виготовленні еко-шкіри жодна тварина не постраждала, адже до складу шкірозамінника входить бавовна та поліуретан.

5. Еко-шкіра буває найрізноманітніших кольорів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чорна сукня: 5 образів на всі випадки життя

ЯК ОБРАТИ ВИРІБ З ЕКО-ШКІРИ

Перш за все зверніть увагу на склад: у ньому повинен бути поліуретан, а не поліхлорвініл. Потім проведіть рукою по виробу. Тактильні відчуття мають бути приємними, адже еко-шкіра дуже гладка та делікатна.

ЯК СТВОРИТИ ЯСКРАВИЙ ОБРАЗ ЗІ ШКІРОЗАМІННИХ ВИРОБІВ

1. Для елегантного образу обирайте сукні, спідниці та шорти з еко-шкіри нейтралних кольорів: бежевого, сірого та молочного.

Жінка за своєю природою прагне до довгострокових стосунків, тоді як для чоловіків шкіряний одяг не викликає нічого, окрім сексуальної тяги, — наголошує психолог.

2. Якщо ви хочете створити брутальний образ, зверніть увагу на речі з потертою шікірою, плетіннями. Вигідно у такому образі дивитиметься куртка «косуха».

3. Щоб створити більш стриманий образ, але з нотками гранджу, обирайте «косуху» з гладенької шкіри.

4. Обираючи колір, зверніть увагу, що універсальними є чорний та коричневий. В інших випадках слід скористатися таблицею кольоротипів.

Завдяки багатому різноманіттю кольорів еко-шкіри можна створити поляро різні образи: від брутальної рок-діви аж до стриманої елегантної леді. Не бійтеся експериментувати!

Нагадаємо, нещодавно ми розповідали, як підібрати образ на всі випадки життя

Новости по теме