Відтепер глядачі можуть стати учасниками програми «Сніданок з 1+1»

Сніданок з 1+1
06:30
Будние
«Сніданок з 1+1» - відтепер глядачі можуть стати безпосередніми учасниками програми

Глядачі можуть долучитися до створення рубрики «Мій путівник» у «Сніданку з 1+1».

Поделиться:

Телевізійна тревел-рубрика «Сніданку з 1+1» «Мій путівник» розширює свої горизонти та дає змогу телеглядачам стати частиною проекту, запросивши знімальну групу до свого міста. 

Для участі в проекті потрібно на офіційній сторінці рубрики «Сніданок. Мій Путівник» у Facebook надіслати коротке відео про своє місто, яке буде показане у рамках рубрики, описати улюблені місця відпочинку чи поділитися цікавими фактами з історії міста й людей у ньому, а також стати частиною команди і, під час зйомок сюжетів про подорож, представити своє місто на всю країну.

На сторінках «Сніданку. Мій Путівник» у Facebook та Instagram телеглядачі мають змогу переглянути сюжети, які вже виходили в ефірі 1+1, дізнатися розклад нових подорожей, поспілкуватися з авторами рубрики, отримати корисні поради щодо того, як спланувати мандрівку без зайвих витрат, поділитися своїми маршрутами та лайфхаками з іншими користувачами.

Про те, як знімається рубрика, і що залишається поза кадром, як журналісти готуються до подорожей, та з чого все розпочиналося читайте на офіційній сторінці рубрики «Сніданок. Мій Путівник» у Facebook та у Instagram

По додаткову інформацію звертайтеся до групи просування інформаційного мовлення 1+1 медіа, +38 044 490 0101, prgroup@1plus1.tvhttp://media.1plus1.ua/

Нагадаємо, рубрика «Мій путівник» вперше вийшла в ефірі «Сніданку з 1+1» у 2014 році. Кожного тижня автори проекту, журналісти Наталія ЩукаАнтон Пшеничний, Олена Квітка, Ірина Гулей, Анна Кунець та Олександр Чередниченко розробляють нові цікаві маршрути й вирушають у захопливі подорожі, аби ближчі познайомити телеглядачів з традиціями, кухнею цікавими фактами «невідомої» України та стати найпопулярнішим теледовідником (телемапою) подорожей Україною.

Новости по теме