Ворожіння на Андрія: Як дізнатися, хто стане вашим чоловіком

Дізнайтеся, як правильно ворожити на Андрія.

Поделиться:

13 грудня в Україні відзначають День святого АндріяВорожіння та калита: Як молодь святкує День святого Андрія. В народі його ще називають Калитою. Це одне з найвеселіших свят у зимовому циклі, адже дівчата та хлопці влаштовували забави, готували смачну калиту та, звичайно, приглядалися одне до одного. Після Хрещення починався сезон зимових весіль, тож було цілком можливо зустріти своє кохання на вечорницях на Андрія.

Якщо до цього ви ворожили, але нічого не вдавалося, у цьому році все обов'язково складеться вдало. Крім магії Андрієвої ночі вам допоможе енергія прийдешнього року.

2018 рік справді можна назвати оксамитовим та роком кохання. Він пройде під знаком Венери, яка наповнює всіх коханням і благодаттю. Це рік дружби, щирих стосунків, і я вірю, що кожна дівчина знайде своє довгоочікуване щастя, - стверджує езотерик Симона Бородіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп кохання 2018 для всіх знаків зодіаку

У студію програми «Сніданок з 1+1» завітала письменниця Лада Лузіна, яка розповіла як правильно ворожити на Андрія.

Окрім веселих молодіжних ігор та традицій, 13 грудня дівчата ворожили на кохання. Зазвичай, ворожіння на Андрія відбувається у ніч з 12 на 13 грудня. Однак Лада Лузіна стверджує, що дізнаватися свою долю можна протягом усього дня 13 грудня.

Як приготувати калиту до Дня святого АндріяДень святого Андрія – чоловічий день, тому дівчата ворожать лише на хлопців. 

ЯК ВОРОЖИТИ НА АНДРІЯ: СПОСОБИ

1. Ворожіння на Андрія на папірцях

Написати на папірцях імена чоловіків, листочки покрасти в рукавицю. Не задумуючись, витягнути один з папірців.

2. Ворожіння на Андрія з незнайомцем

Киянки можуть піти до Андріївської церкви, де, за легендою, Андрій Первозваний поставив свій хрест, дійшовши до Києва, і там запитували ім’я майбутнього чоловіка.

3. Ворожіння на Андрія на льон

13 грудня варто кинути трохи льону в будь-який горщик, де ростуть квіти. При цьому треба говорити: Я Андрію льон сію, покахи мені з ким льон рвати. Якщо льон проросте, то в цьому році ви вийдете заміж.

Крім того, Лада Лузіна попереджає, що ворожити потрібно, дотримуючись усіх правил, і особливо це стосується ворожіння на воді. Вона повинна бути непочатою, адже саме в такій воді ховається магічна сила. 

Воду потрібно взяти із джерела, не з крану. Це може бути вода із бювету або з річки. Крім того, воду потрібно донестити додому так, щоб ніхто не побачив.

Після цього воду додають до тіста, з якого печуть балабушки - пшеничні булочки. Їх потрібно скласти в ряд, а чию булочку першою з'їсть собака - та дівчина незабаром вийде заміж. А от хлопцям, щоб покерувати власною долею, доведеться чекати наступного року. Для ворожіння чоловіки мали шанс 7 грудня, на Катерини. Тоді вони могли привернути до себе несварливу жінку, яка буде хорошою господинею та зігріватиме душу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати калиту до Дня святого Андрія